Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 8 augustus 2018

T-Mobile Thuis kampt met landelijke internetstoring

Klanten van T-Mobile Thuis hebben momenteel geen internetverbinding. De provider kampt met een landelijke storing waardoor alleen TV werkt, maar internet in de meeste gevallen niet. De storing is omstreeks 13:00 uur vanmiddag begonnen en er is nog geen oplossing in zicht.

Op het forum van de provider lezen we dat een server die voor de authenticatie van modems zorgt niet meer werkt. Daardoor kunnen modems zich niet aanmelden op het netwerk van T-Mobile Thuis.

Storing alleen bij vast internet T-Mobile Thuis

De mobiele diensten van de provider zijn gewoon online. De storing treft alleen het vaste netwerk van T-Mobile. Er komen zowel meldingen van klanten uit de randstad, als uit het Noorden en Zuiden van het land binnen. Een aantal klanten zegt dat het internet soms even tien minuten werkt, waarna het weer wegvalt.

Het gaat zowel om traditionele DSL-verbindingen als Glasvezeldiensten van T-Mobile. De provider benadrukt met man en macht aan een oplossing te werken. Zodra meer bekend is, zullen we dit bericht bijwerken.

Update 09/08/2018 @ 09:00 uur: De storing is inmiddels opgelost. Het duurde in totaal iets meer dan 10 uur.

Reageer op artikel:
T-Mobile Thuis kampt met landelijke internetstoring
Sluiten