Raymon Mens
Raymon Mens OMT Specials 4 augustus 2018

Weekend poll: zou jij betalen voor een reclamevrij WhatsApp?

Deze week werd bekend dat WhatsApp vanaf 2019 advertenties zal bevatten. Facebook, dat de populaire chat-app in 2014 overnam, begint met advertenties in het ‘status’ tabblad. Daar komt ongetwijfeld geen kip, maar je kunt natuurlijk aanvoelen dat dit slechts het begin is.

In de beginjaren was het heel anders en kostte WhatsApp 89 cent per jaar. Zou jij weer willen betalen voor WhatsApp, als dat zou betekenen dat je geen advertenties in de app zou zien? Stem in onze weekend poll!

Zie je geen poll? Dan weten we al welke optie je gaat kiezen. Want adblockers blokkeren de weergave van de poll. Oftewel: zet je adblocker even uit om te stemmen.

Reageer op artikel:
Weekend poll: zou jij betalen voor een reclamevrij WhatsApp?
Sluiten