Raymon Mens
Raymon Mens Accessoires 20 augustus 2018

Nieuwe Philips Hue-lampen zorgen voor licht op de muur

Je hele huis voorzien van Philips Hue-lampen was al lang geen probleem meer, maar voor wie meer sfeer in huis wil, zijn er nu twee extra opties. De Hue Play en Hue Signe zijn gemaakt voor het leveren van indirect licht op bijvoorbeeld een muur.

De lampen leveren beiden alle 16 miljoen kleuren en kunnen met bijvoorbeeld je muziek of TV synchroniseren. Zo kun je iedere muur van een Ambilight-effect, dat je wellicht uit televisies van Philips kent, voorzien.

Hue Play: kleine zuil voor indirect licht

Allereerst is er de Hue Play. Deze kleine lamp is gemaakt voor horizontale plaatsing en kunnen aan elkaar gekoppeld worden. Je kunt er maximaal drie aan elkaar koppelen met gebruik van één stopcontact. Ideaal om bijvoorbeeld een muur te voorzien van verschillende kleuren licht. De Play-lampen kosten € 69,90 per stuk, maar worden ook in een verpakking met twee stuks verkocht voor € 129,95.

Klik/tap voor groter.

Hue Signe: staande light bars

De Signe-lampen zijn veel langer dan de Play-variant en gemaakt voor verticale plaatsing, dus om rechtop te plaatsen. Ze staan bijvoorbeeld prima naast een televisie. Er zijn twee varianten verkrijgbaar, een korte en een lange zuil. Hoe lang de lampen precies zijn, hebben we helaas nog nergens kunnen vinden. De prijs van het korte model, dat bijvoorbeeld ook op tafel geplaatst kan worden, is € 169,99 en de lange lamp kost € 269,99.

Klik/tap voor groter.

Compatibel met HomeKit, leverbaar in oktober

Net als andere producten van Philips Hue, zijn de Hue Signe en Hue Play volledig compatibel met Apple HomeKit. Daarnaast zijn ze natuurlijk ook met de recent opnieuw ontworpen Hue-app te bedienen. De nieuwe lampen zijn vanaf vandaag in bepaalde landen vooruit te bestellen, maar in Nederland moeten we tot oktober wachten. Dan komen de nieuwe light bars, zoals ze officieel genoemd worden, ook bij ons uit.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nieuwe Philips Hue-lampen zorgen voor licht op de muur
Sluiten