Photojojo Shutter Remote: sleutelhanger maakt groepsfoto’s makkelijker

Door: Jan de Raab - 6 reacties
Photojojo Shutter remote iPhone

Als je net terug komt van vakantie is de kans groot dat je iPhone vol zit met allerlei leuke herinneringen. Je zal ongetwijfeld ook hebben gemerkt dat een smartphone beperkingen heeft als het om foto’s nemen gaat. De Photojojo Shutter Remote beweert de uitkomst te zijn.

Een selfie is geen probleem en leuke foto’s maken van de omgeving zal ook geen probleem zijn geweest. Ben je echter met een groep of met het hele gezin op pad geweest dan heb je ongetwijfeld gemerkt dat een groepsfoto een hele uitdaging is. Een selfiestick kan een optie zijn, maar vaak is dit niet ideaal. Ook een timer kent zijn beperkingen. Een goed alternatief voor dit soort situaties is de Photojojo Shutter Remote.

Photojojo Shutter Remote: zo maak je een groepsfoto

De Photojojo Shutter Remote is niks meer dan een handig apparaatje dat klein genoeg is om aan je sleutelhanger vast te maken. Het is eigenlijk een afstandsbediening die je via Bluetooth aan je smartphone koppelt. Het maakt daarbij niks uit of je een iPhone of een Android toestel hebt. Het is gewoon een kwestie van klaar staan met het hele gezelschap, je telefoon goed positioneren en met een druk op de knop is de foto gemaakt.

Photojojo Shutter remote iPhone
De Photojojo Shutter Remote (klik/tap voor groter)

Ook video mogelijk

De Photojojo Shutter Remote werkt niet alleen met het maken van foto’s, ook video’s kun je ermee maken. Ideaal om die spontane momenten vast te leggen. Het enige wat je moet doen is je smartphone instellen op ‘video opnemen’ en met een druk op de knop van de Photojojo loopt de opname.

Op zich is het geen bijzonder apparaatje, het maakt het alleen een stuk eenvoudiger om handsfree te filmen en te fotograferen. Voor dat gemak moet je overigens wel een hoge prijs betalen, namelijk 25 dollar.

Met de Photojojo Shutter Remote maak je een foto op afstand

Reacties

6 reacties
 • Profielfoto
  JoopJoopJoop

  “geheugenkaart” ? wie heeft dit geschreven? redacteur met een Android telefoon bij OMT?

 • Profielfoto
  KarelWillem

  Er wordt content gedeeld met WANT, dat verklaart het wellicht.

 • Profielfoto
  KarelWillem

  B.t.w. koop je zo’n knopje voor een paar euro bij Action, Xenos, Hema, of welke doorsnee winkel dan ook.

  Ik roep gewoon ‘tsjeez’ tegen mijn telefoon en er wordt een foto gemaakt. Dat is een stuk handiger dan zo’n losse knop.

 • Profielfoto
  KarelWillem

  B.t.w. wel grappig dat op WANT de term geheugenkaart niet wordt gebruikt.

  https://www.want.nl/photojojo-shutter-remote/

 • Profielfoto
  JoopJoopJoop

  @KarelWillem,

  B.t.w. wel grappig dat op WANT de term geheugenkaart niet wordt gebruikt.

  Dus toch een OMT redacteur met een Android doosje, zou verboden moeten zijn….

 • Profielfoto
  demandiebakt

  JoopJoopJoop op 30 augustus 2018 14:42

  @KarelWillem,

  B.t.w. wel grappig dat op WANT de term geheugenkaart niet wordt gebruikt.

  Dus toch een OMT redacteur met een Android doosje, zou verboden moeten zijn….

  Ein OMT, Ein iPhone, Kein Android.

   

  Tijd om je minder druk te maken;)