Jan de Raab
Jan de Raab Accessoires 30 augustus 2018

Photojojo Shutter Remote: sleutelhanger maakt groepsfoto’s makkelijker

Als je net terug komt van vakantie is de kans groot dat je iPhone vol zit met allerlei leuke herinneringen. Je zal ongetwijfeld ook hebben gemerkt dat een smartphone beperkingen heeft als het om foto’s nemen gaat. De Photojojo Shutter Remote beweert de uitkomst te zijn.

Een selfie is geen probleem en leuke foto’s maken van de omgeving zal ook geen probleem zijn geweest. Ben je echter met een groep of met het hele gezin op pad geweest dan heb je ongetwijfeld gemerkt dat een groepsfoto een hele uitdaging is. Een selfiestick kan een optie zijn, maar vaak is dit niet ideaal. Ook een timer kent zijn beperkingen. Een goed alternatief voor dit soort situaties is de Photojojo Shutter Remote.

Photojojo Shutter Remote: zo maak je een groepsfoto

De Photojojo Shutter Remote is niks meer dan een handig apparaatje dat klein genoeg is om aan je sleutelhanger vast te maken. Het is eigenlijk een afstandsbediening die je via Bluetooth aan je smartphone koppelt. Het maakt daarbij niks uit of je een iPhone of een Android toestel hebt. Het is gewoon een kwestie van klaar staan met het hele gezelschap, je telefoon goed positioneren en met een druk op de knop is de foto gemaakt.

Photojojo Shutter remote iPhone
De Photojojo Shutter Remote (klik/tap voor groter)

Ook video mogelijk

De Photojojo Shutter Remote werkt niet alleen met het maken van foto’s, ook video’s kun je ermee maken. Ideaal om die spontane momenten vast te leggen. Het enige wat je moet doen is je smartphone instellen op ‘video opnemen’ en met een druk op de knop van de Photojojo loopt de opname.

Op zich is het geen bijzonder apparaatje, het maakt het alleen een stuk eenvoudiger om handsfree te filmen en te fotograferen. Voor dat gemak moet je overigens wel een hoge prijs betalen, namelijk 25 dollar.

Reageer op artikel:
Photojojo Shutter Remote: sleutelhanger maakt groepsfoto’s makkelijker
Sluiten