Raymon Mens
Raymon Mens Apple Inc. 31 augustus 2018

Officieel: iPhone 2018-modellen worden 12 september onthuld

Er gingen al heel veel geruchten en eigenlijk wisten we het al, maar nu is het bevestigd. Apple heeft een special event aangekondigd waarop de iPhone 2018-modellen worden onthuld. Het zal op 12 september 2018 om 19:00 uur Nederlandse tijd gaan gebeuren. Zoals altijd streamt Apple de aankondiging live via zijn eigen website.

Het event vindt plaats op Apple’s eigen hoofdkantoor, Apple Park. Daar heeft Apple de beschikking over een gigantisch theater, het Steve Jobs-theater. De uitnodiging is ook een knipoog naar de vorm van het hoofdkantoor, dat een ronde vorm heeft.

iPhone 2018-modellen tijdens Apple Event

Naar verluidt zien we op 12 september niet een nieuwe iPhone, maar drie nieuwe iPhone 2018-modellen. Het gaat om een goekopere ‘iPhone 9’ met Face ID, maar zonder OLED-scherm, een iPhone X-opvolger die mogelijk ‘iPhone XS’ gaat heten en een grote 6,5-inch ‘iPhone X Plus’.

Nog meer nieuws op 12 september

Waarschijnlijk blijft het niet bij de iPhone 2018-modellen. Apple kondigt op 12 september naar verwachting ook een nieuwe Apple Watch Series 4 aan. Dit is de grootste vernieuwing aan de Apple Watch sinds jaren, want de wearable krijgt waarschijnlijk dunnere randen en een groter scherm. Mogelijk zien we ook een nieuwe iPad Pro, AirPods 2 en AirPower. Natuurlijk mag de definitieve versie van iOS 12 niet ontbreken.

Klik/tap voor groter.

Wij verwachten dit jaar nog veel meer aankondigingen, bijvoorbeeld nieuwe MacBooks en macOS Mojave. Met de iPhone 2018, iOS 12, iPad Pro 2018, AirPods 2 en AirPower zit het evenement voor 12 september aardig vol. Daarom verwachten wij een tweede Apple event in oktober dat “back to the Mac” gaat met onder andere een opvolger van de MacBook Air, een nieuwe Mac mini en meer.

Reageer op artikel:
Officieel: iPhone 2018-modellen worden 12 september onthuld
Sluiten