Jan de Raab
Jan de Raab Accessoires 1 augustus 2018
Leestijd: 2 minuten

Met de Twelve South AirSnap zijn je AirPods altijd goed opgeborgen

Apple’s AirPods zijn zo populair dat de vraag hoger is dan het aanbod. Ze zijn handig, stijlvol en hebben een prima geluidskwaliteit, maar het formaat heeft ook een nadeel: ze kunnen gemakkelijk zoek raken. Twelve South komt met de oplossing in de vorm van de AirSnap;

Kun je de AirPods niet vinden? Dan is het verleidelijk om de ‘Find My AirPods’-functie gebruiken om ze te vinden. Als je de draadloze oortjes gewoon aan je tas, jas of broekriem kunt bevestigen, raak je ze ook nooit kwijt. Dat is precies wat de AirSnap mogelijk maakt. Het is een klein hoesje om de AirPods op te bergen waarbij ook ruimte is voor de oplaadcase.

AirPods aan de haak

Speciaal voor de draadloze oordopjes is de AirSnap gemaakt. Voor de prijs hoef je het niet te laten, het handige opbergmapje kost slechts 30 dollar. Dankzij de opening aan de onderzijde kun je de AirPods gewoon opladen via de Lightning-kabel. Je hoeft de oplaadcase dus niet uit het hoesje te halen. De AirSnap is voorzien van een karabijnhaak zodat je het eenvoudig aan je kleding of bagage kunt vastmaken.

Klik/tap voor groter.

De AirSnap is verkrijgbaar is drie kleuren: zwart, blauw en cognac. Alle uitvoeringen zijn voorzien van een drukknop om het hoesje goed af te sluiten. Het opbergmapje van Twelve South is momenteel nog niet verkrijgbaar in Europa, het is wel mogelijk om het direct bij de fabrikant te bestellen. In dat geval zijn de verzendkosten wat hoger. Een accessoire om naar uit te kijken dus. Twelve South is de laatste tijd goed bezig met het maken van AirPods-accessoires, want onlangs kwam het bedrijf ook al met een handige adapter (Zie → AirFly verbindt je AirPods met alles met een koptelefoonplug)

Klik/tap voor groter.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Met de Twelve South AirSnap zijn je AirPods altijd goed opgeborgen
Sluiten