Rajno van Wilgenburg
Rajno van Wilgenburg Deals 17 augustus 2018

Vandaag gratis in de App Store: Drop Flip, Hatchi en meer

Leuke games en handige tools hebben vaak een prijskaartje, of zitten vol met in-app-aankopen. Gelukkig zijn apps soms ook tijdelijk gratis. Websites waar je lijsten met honderden apps kunt zien zijn er al genoeg, daarom zoeken wij regelmatig naar leuke, gratis apps die écht de moeite waard zijn. Wees er vandaag nog bij, want wat in de App Store nu gratis is, kan morgen gewoon weer de volle mep kosten.

Drop Flip

Vandaag gaan we ons focussen op leuke iOS-games die de moeite absoluut waard zijn. Drop Flip is een innovatieve puzzelgame die je constant dwingt om logisch te beredeneren. Het doel is simpel. Dump het balletje in de emmer, maar de weg daar naartoe moet je zelf uitvinden. Gisteren kostte Drop Flip nog € 3,49, vandaag is ‘ie gratis te downloaden in de App Store.

Hatchi

Deze game is voor iedereen die vroeger een Tamagotchi bezat. Ditmaal is de Tamagotchi-game wat uitgebreider, vroeger kon je alleen het beestje eten geven en er een simpel spelletje mee  spelen, nu ben je volledige zorgdrager. De vormgeving zal iedereen bekend voorkomen. Dit is een mooie game die zeker eens moet installeren. Hoelang kun jij hem in leven houden? Gisteren kostte Hatchi nog € 1,49. Vandaag is ‘ie gratis te downloaden in de App Store.

Thundergut’s Revenge

Thundergut’s Revenge is grappig, simpel en zeer verslavend. Schiet pijlen in een boogje tussen en tegen verschillende obstakels en probeer zodoende de dikke, hilarische Thundergut te verslaan. De game houdt je met honderden levels zoet. Eerst kostte deze game € 1,09. Nu is ‘ie gratis te downloaden in de App Store.

Zijn de apps van donderdag nog steeds gratis?

We kijken vooral naar dagdeals, maar het kan natuurlijk prima voorkomen dat apps die donderdag gratis waren, vandaag nog steeds kosteloos te downloaden zijn. Lees hier wat we gisteren vonden, misschien zit er (nog) iets leuks voor je tussen.

Reageer op artikel:
Vandaag gratis in de App Store: Drop Flip, Hatchi en meer
Sluiten