Rajno van Wilgenburg
Rajno van Wilgenburg Deals 16 augustus 2018
Leestijd: 2 minuten

Vandaag gratis in de App Store: LetSketch, Zoomyy en meer

Leuke games en handige tools hebben vaak een prijskaartje, of zitten vol met in-app-aankopen. Gelukkig zijn apps soms ook tijdelijk gratis. Websites waar je lijsten met honderden apps kunt zien zijn er al genoeg, daarom zoeken wij regelmatig naar leuke, gratis apps die écht de moeite waard zijn. Wees er vandaag nog bij, want wat in de App Store nu gratis is, kan morgen gewoon weer de volle mep kosten.

Zoomyy for Insta Stories Zoom

Instagram geeft je steeds meer opties om stories persoonlijker te maken. Met GIF’s, brushes en verschillende tekstopties kun je een persoonlijke stijl ontwikkelen, maar Zoomyy gaat nog iets verder. Zo kun je met deze app mooie zoom-effecten toepassen op je story. Laat je stijl voor je spreken en maak er je eigen kunstwerk van. Ben jij een grootgebruiker van IG stories? Dan mag je deze app niet overslaan. Gisteren kostte ‘ie nog € 2,09, maar vandaag is ‘ie gratis te downloaden in de App Store.

gratis in de app store
Klik/tap voor groter

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vandaag gratis in de App Store: LetSketch, Zoomyy en meer
Sluiten