Rajno van Wilgenburg
Rajno van Wilgenburg Deals 15 augustus 2018

Vandaag gratis in de App Store: Rolling Bolts, Color Dots en meer

Leuke games en handige tools hebben vaak een prijskaartje, of zitten vol met in-app-aankopen. Gelukkig zijn apps soms ook tijdelijk gratis. Websites waar je lijsten met honderden apps kunt zien zijn er al genoeg, daarom zoeken wij regelmatig naar leuke, gratis apps die écht de moeite waard zijn. Wees er vandaag nog bij, want wat in de App Store nu gratis is, kan morgen gewoon weer de volle mep kosten.

Rolling Bolts

Dit spelletje ziet er makkelijk uit, maar dat is het dus niet. Je zal die grijze massa goed moeten gebruiken de juiste kleurcombinaties te maken, anders draaien de raderen niet. Hoewel het een hersenkraker is, weet de iOS-game je snel te grijpen en is het erg verslavend. Voorheen betaalde je nog € 2,29 voor de app, maar vandaag is ‘ie volledig gratis te downloaden in de App Store.

Gratis in de App Store
Klik/tap voor groter

Color Dots – Infant Training

in tegenstelling tot de bovenstaande game zal jij weinig moeite hebben met Color Dots. Je jonge zoon of dochter daarentegen wordt geprikkeld om de cognitieve zintuigen maximaal te benutten om de gekleurde stippen op het scherm bij te houden en ze op het juiste moment te laten knappen. Gisteren kostte deze app je nog € 1.29. Vandaag is hij daarentegen volledig gratis te downloaden in de App Store.

Gratis in de App Store
Klik/tap voor groter

Sleep Sounds: relaxing sounds

Moeite om ’s nachts in slaap te vallen? Dan biedt deze app misschien de ideale oplossing. Sleep Sounds: relaxing sounds geeft je een flinke afspeellijst met allerlei natuurgeluiden. Maak een lijstje met favorieten en je bent binnen no-time in slaap gevallen. Ook deze app kostte gisteren nog € 2,29. Vandaag is ‘ie helemaal gratis te downloaden in de App Store.

Gratis in de App Store
Klik/tap voor groter

Zijn de apps van dinsdag nog steeds gratis?

We kijken vooral naar dagdeals, maar het kan natuurlijk prima voorkomen dat apps die maandag gratis waren, vandaag nog steeds kosteloos te downloaden zijn. Lees hier wat we voor het weekend vonden, misschien zit er (nog) iets leuks voor je tussen.

Reageer op artikel:
Vandaag gratis in de App Store: Rolling Bolts, Color Dots en meer
Sluiten