Vandaag gratis in de App Store: Hearts Tournament, Scan My Document en meer

Door: Rajno van Wilgenburg - 2 reacties
Gratis in de App Store

Leuke games en handige tools hebben vaak een prijskaartje, of zitten vol met in-app-aankopen. Gelukkig zijn apps soms ook tijdelijk gratis. Websites waar je lijsten met honderden apps kunt zien zijn er al genoeg, daarom zoeken wij regelmatig naar leuke, gratis apps die écht de moeite waard zijn. Wees er vandaag nog bij, want wat in de App Store nu gratis is, kan morgen gewoon weer de volle mep kosten.

Hearts Tournament

Ben jij een liefhebber van kaartspelen? Dan is dit de uitgelezen kans om één van de leukste kaart-games te downloaden. Met Hearts Tournament speel je tot wel dertig verschillende potjes Hartenjagen tegelijkertijd. Je hebt de optie: speel tegen één andere speler of laat drie mensen aanschuiven. Gisteren nog € 2,29, maar vandaag download je hem gratis in de App Store.

Scan My Document – PDF Scanner

Scanners blijven rotdingen. Je bent altijd langer bezig dan je zou moeten. Met Scan My Documents maak je zonder moeite een scan van een document door er een foto van te nemen, de app doet de rest. Voorheen betaalde je nog € 5,49. Nu is hij gratis te downloaden in de App Store.

Gratis in de App Store
Klik/tap voor groter

Funnel

Luister je graag naar radiozenders uit andere landen? Overweeg dan Funnel eens. Luisteren naar de BBC, NPR of Fox 5 is nog nooit zo gemakkelijk geweest. De app wordt ieder uur bijgewerkt zodat jij altijd de meest actuele nieuwtjes kunt volgen. En als je echt niets wil missen, maak je herinneringen aan zodat je op de hoogte wordt gehouden. Funnel kostte gisteren nog € 2,29. Vandaag is ‘ie gratis te downloaden in de App Store.

Gratis in de App Store
Klik/tap voor groter

Zijn de apps van vrijdag nog steeds gratis?

We kijken vooral naar dagdeals, maar het kan natuurlijk prima voorkomen dat apps die vrijdag gratis waren, vandaag nog steeds kosteloos te downloaden zijn. Lees hier wat we voor het weekend vonden, misschien zit er (nog) iets leuks voor je tussen.

Reacties

2 reacties
 • Profielfoto
  Rene van den Abeelen

  ‘Scanners blijven rotdingen. Je bent altijd langer bezig dan je zou moeten.’

  No… het scannen valt nog wel mee. Het is meer het installeren van een nieuwe scanner/printer dat zelfs anno 2018 zelden soepel verloopt. Heel vreemd! Waarom geeft dat nog altijd zo vaak problemen?

 • Profielfoto
  plonserd

  Waarom het installeren van een scanner nog steeds problemen geeft weet ik niet, maar dat is een probleem dat eender wie met een smartphone op zak zich nooit moet aantrekken. Ik gebruik al jaren de app Scanner Pro, en die doet het beter dan eender welke hardwarescanner die ik ooit gebruikt heb. Is ook in te stellen dat de bestanden die je scant direct geupload worden naar zowat eender waar. Door middel van workflows kan dat met 1 druk op de knop.