Rajno van Wilgenburg
Rajno van Wilgenburg Nieuws 10 augustus 2018

Vandaag gratis in de App Store: Codecam, Pixel Boat Rush en meer

Leuke games en handige tools hebben vaak een prijskaartje, of zitten vol met in-app-aankopen. Gelukkig zijn apps soms ook tijdelijk gratis. Websites waar je lijsten met honderden apps kunt zien zijn er al genoeg, daarom zoeken wij regelmatig naar leuke, gratis apps die écht de moeite waard zijn. Wees er vandaag nog bij, want wat in de App Store nu gratis is, kan morgen gewoon weer de volle mep kosten.

Pixel Boat Rush

Dit spel speel je in topsnelheid. Goede reflexen zijn vereist. Als je even niet oplet crash je en ben je af. Het spel is simpel om te spelen, maar moeilijk te masteren. Gisteren kostte ‘ie nog € 2,29, maar dat betaal je vandaag gelukkig niet. Hij is gratis te downloaden in de App Store. Je hebt de optie om in-app aankopen te doen.

Codecam

Codecam is in tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden geen extra beveiligingslaag over je camera-app. De belofte van deze app is dat het de complete capaciteit van de iPhone-camera ontgrendelt. Je kunt grotere fotobestanden maken en je verliest dus minder kwaliteit. Codecam kostte gisteren nog € 1,09. Vandaag is hij volledig gratis te downloaden in de App Store.

Gratis in de app store
Klik/tap voor groter

Tiny Words Spelling Game

Dit is een app voor de jongere kinderen. Hebben die van jou moeite met het leren van de taal? Laat het ze dan doen op een leuke en uitnodigende manier. De app is in zijn geheel gemaakt voor kleine kinderen, het speelt makkelijk en ze leren spelenderwijs nieuwe woorden. Ook deze game kostte gisteren nog € 1,09. Vandaag download je hem gratis in de App Store.

Gratis in de app store
Klik/tap voor groter

Zijn de apps van donderdag nog steeds gratis?

We kijken vooral naar dagdeals, maar het kan natuurlijk prima voorkomen dat apps die donderdag gratis waren, vandaag nog steeds kosteloos te downloaden zijn. Lees hier wat we gisteren vonden, misschien zit er (nog) iets leuks voor je tussen.

Reageer op artikel:
Vandaag gratis in de App Store: Codecam, Pixel Boat Rush en meer
Sluiten