Rajno van Wilgenburg
Rajno van Wilgenburg Deals 9 augustus 2018

Vandaag gratis in de App Store: Change, Pro Keyboard en meer

Leuke games en handige tools hebben vaak een prijskaartje, of zitten vol met in-app-aankopen. Gelukkig zijn apps soms ook tijdelijk gratis. Websites waar je lijsten met honderden apps kunt zien zijn er al genoeg, daarom zoeken wij regelmatig naar leuke, gratis apps die écht de moeite waard zijn. Wees er vandaag nog bij, want wat in de App Store nu gratis is, kan morgen gewoon weer de volle mep kosten.

Change – Currency Converter

Het blijft lastig om vreemde valuta om te rekenen naar euro’s en vice versa. Dus: ben je in een land met vreemde wisselkoersen en een niet te volgen munteenheid? Dan heb je deze app absoluut nodig. De app is visueel zeer aantrekkelijk en je hebt met Change sneller dan ooit het gewenste antwoord. Gisteren kostte ‘ie nog € 1,09. Nu is hij gratis te downloaden in de App Store.

vandaag gratis in de App Store
Klik/tap voor groter

Pro Keyboard with PC Layout

Is het standaard iOS-keyboard nooit toereikend genoeg geweest voor je? Dan hebben wij hier de meest complete en meest ideale oplossing. Dit toetsenbord is niet alleen bijna gelijk aan dat van een Mac, maar heeft ook handige toevoegingen zoals; een uitklapbare calculator en agenda. Hartstikke handig dus. Deze app klinkt als een uitkomst maar daar hing voorheen dan wél een prijskaartje aan van maar liefst € 9,99. Vandaag is ‘ie volledig gratis te downloaden in de App Store.

vandaag gratis in de App Store
Klik/tap voor groter

Zijn de apps van woensdag nog steeds gratis?

We kijken vooral naar dagdeals, maar het kan natuurlijk prima voorkomen dat apps die woensdag gratis waren, vandaag nog steeds kosteloos te downloaden zijn. Lees hier wat we gisteren vonden, misschien zit er (nog) iets leuks voor je tussen.

 

Reageer op artikel:
Vandaag gratis in de App Store: Change, Pro Keyboard en meer
Sluiten