Raymon Mens
Raymon Mens Deals 8 augustus 2018
Leestijd: 2 minuten

Vandaag gratis in de App Store: Flora, Car Exhaust Quiz en meer

Leuke games en handige tools hebben vaak een prijskaartje, of zitten vol met in-app-aankopen. Gelukkig zijn apps soms ook tijdelijk gratis. Websites waar je lijsten met honderden apps kunt zien zijn er al genoeg, daarom zoeken wij regelmatig naar leuke, gratis apps die écht de moeite waard zijn. Wees er vandaag nog bij, want wat in de App Store nu gratis is, kan morgen gewoon weer de volle mep kosten.

Flora

Het is zomer en je brengt ongetwijfeld meer tijd buiten door. Heb je ook nog eens groene vingers? Dan is Flora een leuke toevoeging aan je iPhone of iPad. De app stelt je in staat om een foto van een plant of bloem te maken. Je krijgt vervolgens de naam en meer informatie terug. Dit was een prijzige app, namelijk € 4,99, maar vandaag kun je ‘m gratis downloaden.

flora gratis in de app store
Klik/tap voor groter.

Cats VS Dogs – Animals War

De strijd tussen katten en honden is er een die altijd zal blijven bestaan. Deze schattige, maar snelle game laat je de strijd tussen onze twee favoriete huisdieren beleven. Steel een bot of bescherm het juist. Voorheen € 2,29, maar vandaag gratis.

Klik/tap voor groter.

Car Exhaust Quiz

Ben of ken je iemand die altijd opschept over het feit dat hij auto’s aan hun motorgeluid kan herkennen? Mooi. Nu is je kans om het te bewijzen, of nog even door te oefenen. In de Car Exhaust Quiz hoor je het geluid van talloze auto’s en is het aan jou om er het juiste model bij te zoeken.

car quiz gratis in de app store
Klik/tap voor groter.

Zijn de apps van dinsdag nog steeds gratis?

We kijken vooral naar dagdeals, maar het kan natuurlijk prima voorkomen dat apps die dinsdag gratis waren, vandaag nog steeds kosteloos te downloaden zijn. Lees hier wat we gisteren vonden, misschien zit er (nog) iets leuks voor je tussen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Vandaag gratis in de App Store: Flora, Car Exhaust Quiz en meer
Sluiten