Rajno van Wilgenburg
Rajno van Wilgenburg Deals 7 augustus 2018

Vandaag gratis in de App Store: IDEAZ, Aero Effect en meer

Leuke games en handige tools hebben vaak een prijskaartje, of zitten vol met in-app-aankopen. Gelukkig zijn apps soms ook tijdelijk gratis. Websites waar je lijsten met honderden apps kunt zien zijn er al genoeg, daarom zoeken wij regelmatig naar toffe, gratis apps die écht de moeite waard zijn. Wees er vandaag nog bij, want wat in de App Store nu gratis is, kan morgen gewoon weer de volle mep kosten.

Nooit meer iets vergeten dankzij IDEAZ

Je hebt soms een geweldig idee, maar voor je het kunt opschrijven ben je het alweer vergeten. Dat is één van de meest vervelende dingen die je maar kunt ‘bedenken’, want het idee komt vaak nooit meer naar boven drijven. Met IDEAZ bewaar je al je goede plannen op één plek.

Gratis app store
Klik/tap voor groter

Gisteren kostte de app je nog € 1,09. Vandaag is hij gratis te downloaden in de App Store.

De prachtige visuals van Aero Effect

Het mooie visuele stijltje van Aero Effect is op zichzelf al aantrekkelijk genoeg, maar dat maakt de game niet makkelijker. In tegendeel: Aero Effect kan een lekkere uitdaging bieden. Je begeleidt een pijltje door een doolhof dat steeds moeilijker wordt.

Kun jij deze game ook niet  laten liggen? Download hem dan vandaag nog gratis in de App Store. GIsteren kostte het nog € 2,29.

Een leuke game voor de kleintjes: Blox 3D Junior

Aero Effect is een prachtig spel, maar als je een game zoekt voor jongere kinderen kom je waarschijnlijk bedrogen uit. Blox 3D Junior daarentegen, is een eenvoudig en geweldloos spelletje waar de kids al hun creativiteit en fantasie op los kunnen laten.

Gratis app store
Klik/tap voor groter

Gisteren kostte de app je nog € 1,09. Vandaag is hij gratis te downloaden in de App Store.

Zijn de apps van maandag nog steeds gratis?

We kijken vooral naar dagdeals, maar het kan natuurlijk prima voorkomen dat apps die voor het weekend gratis waren, vandaag nog steeds kosteloos te downloaden zijn. Lees hier wat we maandag vonden, misschien zit er (nog) iets leuks voor je tussen.

Reageer op artikel:
Vandaag gratis in de App Store: IDEAZ, Aero Effect en meer
Sluiten