Rajno van Wilgenburg
Rajno van Wilgenburg Deals 6 augustus 2018

Vandaag gratis in de App Store: Guess the Gamer, Single Origin en meer

Leuke games en handige tools hebben vaak een prijskaartje, of zitten vol met in-app-aankopen. Gelukkig zijn apps soms ook tijdelijk gratis. Websites waar je lijsten met honderden apps kunt zien zijn er al genoeg, daarom zoeken wij regelmatig naar toffe, gratis apps die écht de moeite waard zijn. Wees er vandaag nog bij, want wat in de App Store nu gratis is, kan morgen gewoon weer de volle mep kosten.

Ken jij ze allemaal? Speel dan Guess the Gamer

Of je nu een groot gamer bent, vroeger veel achter de console was te vinden of gewoonweg graag een spelletje speelt. Er zijn altijd karakters die je bijblijven. Hoeveel weet jij er te raden? Guess the Gamer geeft je in ieder geval een twaalftal letters waarmee je de namen moet spellen.

Gratis in de App Store
Klik/tap voor groter

De verslavende, doch simpele game kostte je gisteren nog € 2,29. Vandaag is ‘ie gratis te downloaden in de App Store.

Zet de perfecte bak koffie met Single Origin – Coffee Timer

Koffieleuten, deze app is voor jullie. Met Single Origin – Coffee Timer kun je, mits je de juiste benodigdheden hebt, alle exotische koffies zetten. Verschillende scholen, verschillende bonen en bereidingswijzen, niets is te gek. De handige timer houdt bij wanneer je de volgende handeling moet verrichten.

Gratis in de App Store
Klik/tap voor groter

Gisteren kostte deze app ook nog € 2,29. Vandaag download je hem gratis in de App Store.

Een ontspannen denkoefening: Maze Zen

Leid je een druk bestaan? Dan kan deze app je uitkomst bieden. Ben je te gestrest en zie je geen momenten die kunnen dienen om even te ontspannen? Je bent niet de enige, veel mensen hebben hier moeite mee. De app motiveert je om op gezette momenten per dag even te ontspannen door een denkspelletje te doen. Dit komt in de vorm van het oplossen van een doolhof. Ook kan de app je met wijze quotes helpen met mediteren. Je hoort het: alles om rustiger te worden.

Gratis in de App Store
Klik/tap voor groter

Je schiet echter direct in de stress als je het prijskaartje ziet. Hij kostte gisteren nog € 6,99. Daar beginnen we niet aan en downloaden hem vandaag gratis in de App Store,

Zijn de apps van vrijdag nog steeds gratis?

We kijken vooral naar dagdeals, maar het kan natuurlijk prima voorkomen dat apps die voor het weekend gratis waren, vandaag nog steeds kosteloos te downloaden zijn. Lees hier wat we vrijdag vonden, misschien zit er (nog) iets leuks voor je tussen.

Reageer op artikel:
Vandaag gratis in de App Store: Guess the Gamer, Single Origin en meer
Sluiten