Vandaag gratis in de App Store: Sonic 4, Metal Detector en meer

Door: Rajno van Wilgenburg - 3 reacties
Gratis in de App Store

Leuke games en handige tools hebben vaak een prijskaartje, of zitten vol met in-app-aankopen. Gelukkig zijn apps soms ook tijdelijk gratis. Websites waar je lijsten met honderden apps kunt zien zijn er al genoeg, daarom zoeken wij regelmatig naar toffe, gratis apps die écht de moeite waard zijn. Wees er vandaag nog bij, want wat in de App Store nu gratis is, kan morgen gewoon weer de volle mep kosten.

Deel twee van Sonic The Hedgehog 4

Sonic 4 is destijds uitgebracht in twee delen. Waar deel één al redelijk snel gratis werd, duurde het een hele poos voordat ook Episode 2 kosteloos werd aangeboden. De game is leuk, uitdagend en ziet er bovenal mooi uit, al is hij wat aan de korte kant.

Voorheen betaalde je er € 3,49. Nu is hij gratis te downloaden in de App Store. De app kan nu wel advertenties aan je laten zien.

Lokaliseer de metalen leidingen in de wand met Metal Detector PRO

Het werkt echt. De magnetometer in de iPad en iPhone kan metaal herkennen. Check daarom eerst even met je favoriete iOS-apparaat of er geen leidingen door de wand lopen die je mogelijk kunt raken, voordat je een gaatje gaat boren.

Gratis in de App Store
Klik/tap voor groter

Dit was een prijzige app van € 5,49. Nu is hij gratis te downloaden in de App Store.

Tweety Pro: de nummer één Twitter-widget

Het handige van deze Twitter-widget is dat je de tweets als afzonderlijke berichten getoond ziet in je widget-overzicht. Je mag zelf aangeven hoeveel tweets hier maximaal mogen staan. Handig, want wij kunnen het ons zo voorstellen dat je geen vijftig verschillende Twitter-berichten wil zien.

Gratis in de App Store
Klik/tap voor groter

Dat is het, meer dat dit doet de app niet. € 1,09 is daarom een beetje overdreven, download hem vandaag gewoon gratis!

Zijn de apps van donderdag nog steeds gratis?

We kijken vooral naar dagdeals, maar het kan natuurlijk prima voorkomen dat apps die voor het weekend gratis waren, vandaag nog steeds kosteloos te downloaden zijn. Lees hier wat we donderdag vonden, misschien zit er (nog) iets leuks voor je tussen.

Reacties

3 reacties
  • Profielfoto
    Shmoo

    Oplichters zijn het bij SEGA ik had bijna alle versies van Sonic al eens gekocht als eenmalige aankoop, vooral de versies die ook een Apple TV app hebben.

     

    Daarna komen ze met dat SEGA Forever spelsysteem op basis van reclames en heb ik ook een tijdje de apps nog steeds kunnen gebruiken via de Restore Purchasing functie te gebruiken zodat de spelletjes toch reclame vrij bleven maar sinds een tijdje werkt dat niet meer en nu moet ik ze opnieuw aankopen.

     

  • Profielfoto
    Gitte65

    Die metal Detector is werkelijk een waardeloze app, werkt voor geen meter. Alleen als ik mijn iPhone OP het stopcontact leg dan slaat ie iets uit, maar de leidingen in de muur vindt hij niet.

    De verwarmingsbuizen op de muur vindt hij wel, maar die zie ik zelf ook wel, de verwarmingsbuizen die 2 cm diep in de muur zijn gefreesd: 0,0 reactie van de app; met en zonder hoes uitgeprobeerd.

     

    Mijn advies: Don’t use this at home”

  • Profielfoto
    ajseesink

    Ik zou zeggen … pas maar op met die metal detector. Alleen al wanneer je de naam van de verkoper ziet zou je argwaan moeten krijgen.