Rajno van Wilgenburg
Rajno van Wilgenburg Nieuws 2 augustus 2018

Vandaag gratis in de App Store: Vertalen Photo, PhotoTangler en meer

Leuke games en handige tools hebben vaak een prijskaartje, of zitten vol met in-app-aankopen. Gelukkig zijn apps soms ook tijdelijk gratis. Websites waar je lijsten met honderden apps kunt zien zijn er al genoeg, daarom zoeken wij regelmatig naar toffe, gratis apps die écht de moeite waard zijn. Wees er vandaag nog bij, want wat in de App Store nu gratis is, kan morgen gewoon weer de volle mep kosten.

Eén van de slimste apps: Vertalen Photo

Hoe fijn zou het zijn als je snel een stuk uit een vreemdtalige krant kunt vertalen naar het Nederlands zonder de tekst in te hoeven tikken. Download dan de vreemd vertaalde ‘Vertalen Photo’ en maak gewoon een foto van de stukken tekst die jij niet begrijpt.

gratis in de app store
Klik/tap voor groter

Het was een dure app van € 5,49. Vandaag is ‘ie geheel gratis te downloaden in de App Store.

Laat foto’s samensmelten in PhotoTangler

Wil jij een collage maken die er wat creatiever uitziet dan een standaard Instagram ensemble? Dan heb je deze app nodig. Dankzij de leuke bewerkopties mix je de foto’s op een creatieve wijze.

gratis in de App Store
Klik/tap voor groter

Het is een simpele app en daarom was de prijs van € 3,49 veel te hoog. Wij downloaden hem vandaag gratis in de App Store.

Navigeer te voet met Footpath Route Planner

Google Maps, Waze en zeker Kaarten zitten er veelal naast als het op looproutes aankomen. Je loopt in het gras of midden op de weg en dat is soms ontzettend onhandig. Daar rekent Footpath Route Planner mee af. Door een navigatie-app te maken die specifiek is ingericht voor voetgangers hebben ze een streepje voor op de concurrent.

Gratis Apps in de App Store
Klik/tap voor groter

Gisteren kostte hij nog € 1,09. Vandaag is ‘ie gratis te downloaden in de App Store.

Zijn de apps van woensdag nog steeds gratis?

We kijken vooral naar dagdeals, maar het kan natuurlijk prima voorkomen dat apps die voor het weekend gratis waren, vandaag nog steeds kosteloos te downloaden zijn. Lees hier wat we woensdag vonden, misschien zit er (nog) iets leuks voor je tussen.

Reageer op artikel:
Vandaag gratis in de App Store: Vertalen Photo, PhotoTangler en meer
Sluiten