Vandaag gratis in de App Store: Battle Tap Tap Pro, Star Walk en meer

Door: Rajno van Wilgenburg - 5 reacties
gratis in de App Store

Leuke games en handige tools hebben vaak een prijskaartje, of zitten vol met in-app-aankopen. Gelukkig zijn apps soms ook tijdelijk gratis. Websites waar je lijsten met honderden apps kunt zien zijn er al genoeg, daarom zoeken wij regelmatig naar leuke, gratis apps die écht de moeite waard zijn. Wees er vandaag nog bij, want wat in de App Store nu gratis is, kan morgen gewoon weer de volle mep kosten.

Hoe snel ben jij in Battle Tap Tap Pro?

Vingervlugheid kun je trainen. Tik zo vaak mogelijk op het scherm en versla je tegenstander. Dit is het hoofddoel van Battle Tap Tap Pro. Deze game heeft een grappige vormgeving en ziet er prima uit op een iPhone X, echter raden we aan om deze game wel op de iPad te spelen.

gratis in de App Store
Klik/tap voor groter

Gisteren kostte € 2,29, wat redelijk prijzig is. Vandaag is alles ‘ie gratis te downloaden in de App Store.

Ontdek de sterren met Star Walk

Ben jij altijd al gefascineerd geweest over alles buiten de dampkring? Dan is dit de app voor jou. Deze app vertelt je alles over de sterren, satellieten en planeten die je vindt in ons waarneembare universum. Je iOS-apparaten en zelfs Apple Watch veranderen in een waar planetarium. Richt je telefoon naar de sterren om te zien naar welk sterrenbeeld of sterrenstelsel je richt.

gratis in de App Store
Klik/tap voor groter

Dit was een dure app van € 5,49. Vandaag is hij eindelijk gratis te downloaden in de App Store.

War of Eclipse: een mooie game met nostalgische art-style

Het lijkt haast alsof deze game rechtstreeks uit een Game Boy is gewandeld. Het nostalgische stijltje van de game heeft iets unieks en doet ons denken aan de jaren negentig. De game is niet moeilijk. Bouw of koop een luchtschip en versla je vijanden in gevechten waarbij je om de beurt aan mag vallen.

Gisteren kostte deze game je nog € 1,09. Vandaag is ‘ie gratis te downloaden in de App Store.

Zijn de apps van dinsdag nog steeds gratis?

We kijken vooral naar dagdeals, maar het kan natuurlijk prima voorkomen dat apps die voor het weekend gratis waren, vandaag nog steeds kosteloos te downloaden zijn. Lees hier wat we dinsdag vonden, misschien zit er (nog) iets leuks voor je tussen.

Reacties

5 reacties
 • Profielfoto
  BlueSky

  Ook gratis : ‘Obscura 2’ Camera App http://www.iClarified.com/66824

 • Profielfoto
  Verwijderen

  Star Walk, er wordt wel een abonnement aangeboden via de App, dus het is niet helemaal gratis

 • Profielfoto
  Ome Kor

  Bij Obscura 2 krijg ik als ik het via de Apple store App wil downloaden dat mijn aanvraag niet verwerkt kan worden. Gelukkig geldig tot 25-9, dus het zal toch eens moeten lukken.;-)

  Star Walk is inderdaad niet gratis. € 12,– per jaar voor een App die ik waarschijnlijk maar een paar keer per jaar gebruik is teveel.

 • Profielfoto
  Razend

   

  BlueSky op 1 augustus 2018 14:50
  Ook gratis : ‘Obscura 2’ Camera App http://www.iClarified.com/6682

  In de AppStore die ik gebruik (de Nederlandse) kost Obscura 2 ‘gewoon’ € 5,49…

 • Profielfoto
  Ome Kor

  In de link die BlueSky geeft staat hoe je die App gratis kunt krijgen. Je moet de Apple Store App geïnstalleerd hebben op je iPhone.

  Open deze en scroll tot je, als uitgelichte App, Obscura 2 ziet (een heel end scrollen), tap en volg de instructies op het scherm.