Rajno van Wilgenburg
Rajno van Wilgenburg Deals 1 augustus 2018

Vandaag gratis in de App Store: Battle Tap Tap Pro, Star Walk en meer

Leuke games en handige tools hebben vaak een prijskaartje, of zitten vol met in-app-aankopen. Gelukkig zijn apps soms ook tijdelijk gratis. Websites waar je lijsten met honderden apps kunt zien zijn er al genoeg, daarom zoeken wij regelmatig naar leuke, gratis apps die écht de moeite waard zijn. Wees er vandaag nog bij, want wat in de App Store nu gratis is, kan morgen gewoon weer de volle mep kosten.

Hoe snel ben jij in Battle Tap Tap Pro?

Vingervlugheid kun je trainen. Tik zo vaak mogelijk op het scherm en versla je tegenstander. Dit is het hoofddoel van Battle Tap Tap Pro. Deze game heeft een grappige vormgeving en ziet er prima uit op een iPhone X, echter raden we aan om deze game wel op de iPad te spelen.

gratis in de App Store
Klik/tap voor groter

Gisteren kostte € 2,29, wat redelijk prijzig is. Vandaag is alles ‘ie gratis te downloaden in de App Store.

Ontdek de sterren met Star Walk

Ben jij altijd al gefascineerd geweest over alles buiten de dampkring? Dan is dit de app voor jou. Deze app vertelt je alles over de sterren, satellieten en planeten die je vindt in ons waarneembare universum. Je iOS-apparaten en zelfs Apple Watch veranderen in een waar planetarium. Richt je telefoon naar de sterren om te zien naar welk sterrenbeeld of sterrenstelsel je richt.

gratis in de App Store
Klik/tap voor groter

Dit was een dure app van € 5,49. Vandaag is hij eindelijk gratis te downloaden in de App Store.

War of Eclipse: een mooie game met nostalgische art-style

Het lijkt haast alsof deze game rechtstreeks uit een Game Boy is gewandeld. Het nostalgische stijltje van de game heeft iets unieks en doet ons denken aan de jaren negentig. De game is niet moeilijk. Bouw of koop een luchtschip en versla je vijanden in gevechten waarbij je om de beurt aan mag vallen.

Gisteren kostte deze game je nog € 1,09. Vandaag is ‘ie gratis te downloaden in de App Store.

Zijn de apps van dinsdag nog steeds gratis?

We kijken vooral naar dagdeals, maar het kan natuurlijk prima voorkomen dat apps die voor het weekend gratis waren, vandaag nog steeds kosteloos te downloaden zijn. Lees hier wat we dinsdag vonden, misschien zit er (nog) iets leuks voor je tussen.

Reageer op artikel:
Vandaag gratis in de App Store: Battle Tap Tap Pro, Star Walk en meer
Sluiten