Hekel aan meetings plannen? De app WhenWorks maakt het simpel

Door: Raymon Mens - 0 reacties

Het plannen van een vergadering of telefoongesprek zou een eenvoudige taak moeten zijn, maar dat is het eigenlijk nooit. Je loopt vaak eindeloos heen en weer te mailen over wanneer wel of niet kan. De nieuwe app WhenWorks maakt het een stuk simpeler met een soort persoonlijk boekingssysteem.

Afspraken à la carte

Na het installeren van de app geef je aan wat voor soort meetings je meestal hebt en hoe lang die mogen duren. Denk aan een lunchmeeting van een uur of een telefoongesprek van 15 minuten. Je kunt ook een eigen soort afspraak maken en daarbij een icoon, naam, tijdslot en maximale tijdsduur kiezen.

WhenWorks
Bepaal zelf welke afspraken wanneer kunnen plaatsvinden – Klik/tap voor groter.

Omdat WhenWorks een app op je iPhone is, kan de app je agenda scannen en zien wanneer je beschikbaar bent. Het ingenieuze is dat die informatie vervolgens omgezet wordt naar een soort online boekingssysteem. Vraagt iemand of je een keer tijdens de lunch iets wil bespreken? Dan stuur je diegene gewoon een linkje naar je planning. Die toont meteen wanneer je beschikbaar bent en laat degene die met je wil afspreken zelf een datum of tijd kiezen. Dat scheelt een hoop heen en weer mailen.

Door de integratie met iOS kan WhenWorks de afspraak ook meteen in je agenda zetten. Dat werkt met iedere agendadienst die je met iOS kunt koppelen, dus zowel Gmail-accounts als iCloud, Office, Exchange of gewoon een lokale agenda op je iOS-apparaat.

WhenWorks 002
Degene met wie je afspreken krijgt een linkje en kan zelf een tijd plannen – Klik/tap voor groter.

Vijf afspraken per maand gratis

WhenWorks is volledig gratis te gebruiken als je minder dan vijf vergaderingen per maand plant. Je krijgt de online planningspagina en een onbeperkt aantal meetings-typen zonder een cent op te hoesten. Als je meer dan vijf vergaderingen per maand wilt plannen, kun je zich WhenWorks Pro aanschaffen. Dat kost 5 dollar per maand, of 50 dollar per jaar. Er is een gratis proefversie van 14 dagen beschikbaar voor alle nieuwe gebruikers.

Reacties

0 reacties