Weekend poll: zie jij een 6,5-inch iPhone X Plus zitten?

Door: Raymon Mens - 19 reacties
Samsung wil Apple een boet opleggen omdat het te weinig OLED schermen heeft afgenomen

Er is geen gebrek aan geruchten over een iPhone X Plus. Het 6,5-inch toestel wordt naar verluidt de grootste iPhone die Apple ooit gemaakt heeft. Door het verdwijnen van de randen zou het toestel niet eens heel veel groter moeten zijn dan de iPhone 8 Plus.

Zit jij op een nóg groter scherm te wachten, of hoop je stiekem nog altijd op een compacte iPhone SE 2? Stem in onze weekend poll!

(Zie je geen poll? Dan staat er waarschijnlijk een iets te enthousiaste adblocker aan. Geeft niets, banners zijn vervelend, snappen we. Maar zet ‘m even uit om te stemmen)

Reacties

19 reacties
 • Profielfoto
  mausje68

  Als die dan maar niet veel groter uitvalt dan de iPhone plus versies.

 • Profielfoto
  iMac Lover

  Wat moet je met een dergelijke skateboard in je broekzak!

  Ik hoop, dat de nieuwe iPhone SE 2 wordt gepresenteerd in september. Of een nieuwe iPad mini 2018

 • Profielfoto
  Alexander Henket

  Kan nu al niet overal eenvoudig bij met 1 hand.

 • Profielfoto
  KarelWillem

  Kleiner dan 5.5″ zou ik niet graag meer willen.

  Maar groter dan dat hoeft van mij ook niet persé (hoewel ik nu een 5.7″ heb).

 • Profielfoto
  sciletto

  Ik vind puur de grote leuk maar mobiels worden serieus oninteressant voor mij. Ik gebruik hem voor de connectiviteit maar ik werk en zit in mijn vrije tijd gewoon ouderwets achter de iMac en MacBook. Is toch veel realistischer allemaal of ligt dat aan mij? ☺️

 • Profielfoto
  Verwijderen

  Eens met @mausje68

 • Profielfoto
  Verwijderen

  @sciletto denk dat ieder apparaat zo zijn gebruiksdoelen heeft.

 • Profielfoto
  Melle

  Ik verschiet wel van het resultaat… veel meer phablet liefhebbers dan ik dacht…

 • Profielfoto
  arno1975

  Het formaat van de X vind ik in principe prima. De grootste versie zal, denk ik, echter wel een paar extra dingetjes hebben. Een extra camera, of een andere toeter of belletje. Een extra knop voor Bixby of zo?

 • Profielfoto
  KarelWillem

  sciletto op 7 juli 2018 13:06
  . . maar ik werk en zit in mijn vrije tijd gewoon ouderwets achter de iMac en MacBook. Is toch veel realistischer allemaal of ligt dat aan mij? ☺️

  Realistischer voor jou wellicht. Maar als ik een weekend onderweg ben is die telefoon toch een stuk handiger. En filmen met je iMac of foto’s maken met je MacBook is ook niet reuze handig.

   

 • Profielfoto
  Maarten

  Voor foto’s en video’s maken gebruik ik een dslr.

  Persoonlijk vind ik het formaat van de iPhone x het maximale formaat een veel grotere behuizing hoef ik niet. Meer scherm in die behuizing wel

 • Profielfoto
  Night

  De 5S wat voor mij groot genoeg. Ik heb nu een 6 (ook 4,7″ maar met hoop bezel etc erom heen) maar een 4,7″ iPhone “9” spreekt me meer aan.

 • Profielfoto
  Cybertopian

  Waarom staat de 6.0″ iPhone (9?) er niet tussen?

 • Profielfoto
  Maverick2001

  De X vind ik soms al op het randje qua grote. Een nog grotere telefoon moet ik echt niet aan denken. Met een winterjas kan je je telefoon prima weg stoppen maar in de zomer vind de X soms al onhandig. Het zal vast heerlijk werken op een groter formaat maar qua portabiliteit en bediening (met 1 hand) wordt het wel lastig.

 • Profielfoto
  donut

  je kan niet eens meer zitten met een iphone X-Plus.

  het wordt staan

  ja en dan zie je hem staan

 • Profielfoto
  Cenobyte

  Ja precies. En als je dat even niet in de gaten hebt is het een gangetje naar de dokter met een geplette knikker…

 • Profielfoto
  novae

  Waarom geen cellular in een iPad Pro stoppen. Lekker bellen met een ipad aan je oor. ?nee voor mij geen huge telefoon. Zit zelfs te denken om van een smartphone af te stappen naar gewoon een dumb-phone. Al die onnodige afleidingen moeten maar eens stoppen!

 • Profielfoto
  tav

  Vraagje, heeft de gewone X een even groot scherm als de iphone 7 en 8 plus?

 • Profielfoto
  steveb

  Als de iPhone x in een se volume wordt gegoten dan wordt het scherm groter dan 4inch