Raymon Mens
Raymon Mens OMT Specials 14 juli 2018

Weekend poll: download jij nog vaak nieuwe apps en games?

Deze week viert de App Store zijn tiende verjaardag. Wat in 2008 begon met 500 apps, is nu een van de belangrijkste onderdelen van Apple’s ecosysteem. Er zijn miljoenen apps en games beschikbaar en games zijn niet meer weg te denken van de iPhone en iPad. Ook de Mac heeft zijn eigen App Store, maar die is een stuk minder actief.

Ga jij tien jaar na introductie van de App Store nog steeds op zoek naar nieuwe apps? Of heb je genoeg aan je huidige apps en games en hoeven nieuwe ontdekkingen niet zo nodig meer. Stem in onze weekend poll!

Zie je geen poll? Dan staat er waarschijnlijk een iets te grondige adblocker aan. Geeft niets, maar om te stemmen, dien je de adblocker even uit te schakelen. Dit artikel bevat (in tegenstelling tot andere artikelen) overigens geen banners.

Reageer op artikel:
Weekend poll: download jij nog vaak nieuwe apps en games?
Sluiten