Weekend poll: download jij nog vaak nieuwe apps en games?

Door: Raymon Mens - 6 reacties
App Store universele aankopen
Afbeelding: Apple

Deze week viert de App Store zijn tiende verjaardag. Wat in 2008 begon met 500 apps, is nu een van de belangrijkste onderdelen van Apple’s ecosysteem. Er zijn miljoenen apps en games beschikbaar en games zijn niet meer weg te denken van de iPhone en iPad. Ook de Mac heeft zijn eigen App Store, maar die is een stuk minder actief.

Ga jij tien jaar na introductie van de App Store nog steeds op zoek naar nieuwe apps? Of heb je genoeg aan je huidige apps en games en hoeven nieuwe ontdekkingen niet zo nodig meer. Stem in onze weekend poll!

Zie je geen poll? Dan staat er waarschijnlijk een iets te grondige adblocker aan. Geeft niets, maar om te stemmen, dien je de adblocker even uit te schakelen. Dit artikel bevat (in tegenstelling tot andere artikelen) overigens geen banners.

Reacties

6 reacties
 • Profielfoto
  Verwijderen

  Bedoelen jullie de App Store voor de Mac of for iOS?

 • Profielfoto
  Raymon Mens

  De iOS App Store bestaat deze week 10 jaar, maar je kunt ‘nieuwe apps en games’ zowel voor iOS als macOS zien. Dus denk aan alle twee.

 • Profielfoto
  Maarten

  Vroeger was het bijna een sport om leuke gratis games en apps te vinden. Tegenwoordig download ik alleen nog maar wat als ik ergens wat gelezen heb. Die app gebruik ik daarna hooguit een keer en verdwijnt daarna in een mapje

 • Profielfoto
  Vilscon

  Stiekem toch verbaasd over de tussenstand van de polluitslag.

 • Profielfoto
  hummel003

  Mijn probleem met apps is dat ik niet weet dat ze bestaan. Ik bedoel dan dat er veel handige apps zijn waar ik gewoon geen bestaan van weet. Maar ik denk zoals de meeste mensen, heeft iedereen zijn meest gebruikte apps al lang gedownload en houdt zich daar ook aan vast. Zou niet weten waarom ik elke week een nieuwe app moet proberen.

 • Profielfoto
  Alexander Henket

  @hummel003: precies dat. Wat ik nodig heb, heb ik