Raymon Mens
Raymon Mens App Store 4 juli 2018

TV Anywhere: nieuwe Apple TV-app voor klanten T-Mobile

Klant van T-Mobile Thuis? Dan is vanaf nu je Apple TV ook je decoder. De provider heeft vandaag namelijk een Apple TV-component toegevoegd aan zijn TV Anywhere-app. Daarmee kun je niet alleen programma’s terugkijken en een TV-gids inzien, maar ook live in HD kijken.

De app was al enkele maanden in ontwikkeling en is nu eindelijk uitgebracht. In tegenstelling tot het ter ziele gegane KNIPPR moet je om TV Anywhere te gebruiken klant van T-Mobile Thuis zijn. Je kunt geen los abonnement afnemen.

Live, gemist en gids met TV Anywhere

Met TV Anywhere kan op drie apparaten tegelijkertijd televisie worden gekeken. Zo kan je partner op een tablet kijken, terwijl jij via de Apple TV kijkt. De app opent standaard op een scherm voor live TV, maar je kunt ook een overzichtelijke gids raadplegen. Die toont steeds drie zenders naast elkaar. Er is geen gemist-tabblad, maar via de zoekfunctie kun je ieder programma dat in de afgelopen zeven dagen is uitgezonden terugvinden. De beeldkwaliteit is HD, maar de provider biedt verder geen details over de bitrate of resolutie.

TV Anywhere T-Mobile Thuis
Klik/tap voor groter.

Vanaf medio augustus is het ook mogelijk TV Anywhere te gebruiken via desktop en laptop. TV Anywhere is standaard onderdeel van de TV-dienst van T-Mobile Thuis en biedt overal in de EU toegang tot 29 zenders die live en 7 dagen terug te bekijken zijn.

Klik/tap voor groter.

Steeds meer TV-apps voor Apple TV

Er worden de laatste tijd in hoog tempo apps voor de Apple TV uitgebracht die je live televisie laten kijken. Streamingdienst NLZIET was de eerste met een Apple TV-app en daarna volgde NPO Start.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
TV Anywhere: nieuwe Apple TV-app voor klanten T-Mobile
Sluiten