TV Anywhere: nieuwe Apple TV-app voor klanten T-Mobile

Door: Raymon Mens - 8 reacties

Klant van T-Mobile Thuis? Dan is vanaf nu je Apple TV ook je decoder. De provider heeft vandaag namelijk een Apple TV-component toegevoegd aan zijn TV Anywhere-app. Daarmee kun je niet alleen programma’s terugkijken en een TV-gids inzien, maar ook live in HD kijken.

De app was al enkele maanden in ontwikkeling en is nu eindelijk uitgebracht. In tegenstelling tot het ter ziele gegane KNIPPR moet je om TV Anywhere te gebruiken klant van T-Mobile Thuis zijn. Je kunt geen los abonnement afnemen.

Live, gemist en gids met TV Anywhere

Met TV Anywhere kan op drie apparaten tegelijkertijd televisie worden gekeken. Zo kan je partner op een tablet kijken, terwijl jij via de Apple TV kijkt. De app opent standaard op een scherm voor live TV, maar je kunt ook een overzichtelijke gids raadplegen. Die toont steeds drie zenders naast elkaar. Er is geen gemist-tabblad, maar via de zoekfunctie kun je ieder programma dat in de afgelopen zeven dagen is uitgezonden terugvinden. De beeldkwaliteit is HD, maar de provider biedt verder geen details over de bitrate of resolutie.

T-Mobile TV Anywhere Apple TV
Klik/tap voor groter.

Vanaf medio augustus is het ook mogelijk TV Anywhere te gebruiken via desktop en laptop. TV Anywhere is standaard onderdeel van de TV-dienst van T-Mobile Thuis en biedt overal in de EU toegang tot 29 zenders die live en 7 dagen terug te bekijken zijn.

T-Mobile TV Anywhere Apple TV 002
Klik/tap voor groter.

Steeds meer TV-apps voor Apple TV

Er worden de laatste tijd in hoog tempo apps voor de Apple TV uitgebracht die je live televisie laten kijken. Streamingdienst NLZIET was de eerste met een Apple TV-app en daarna volgde NPO Start.

Reacties

8 reacties
 • Profielfoto
  sjoerdrei

  Dit is waar ik op zat te wachten. Nu kan de MacMini bij de tv vandaan en vervangen worden door een Apple tv 4k.

 • Profielfoto
  cartimundi

  ziggo eruit, of het tv gedeelte eruit en dan t mobile thuis….

 • Profielfoto
  markmulder1982

  Eeuhm volgens mij was NLZIET de eerste na KNIPPR?

 • Profielfoto
  markmulder1982

  Ik heb niks gezegd 🤗

 • Profielfoto
  drawslob

  Een rebadge van de KNIPPR App zo te zien.

  Wel het overwegen waard wanneer er geen decoder meer nodig is.

 • Profielfoto
  arno1975

  Geweldig, nu KPN nog. Had vorige week iemand op de chat, vroeg ik of KPN al bezig was met een app voor Apple TV. Zei mevrouw gewoon dat ik contact met Apple op moest nemen.

  Ze zijn niet zo snel he

 • Profielfoto
  Johnvh

  Gedownload en getest. Dat werkt goed zeg!

  Een nieuwe decoder op een tweede tv gaat er niet meer komen, een tweede Apple tv wel. Top!

 • Profielfoto
  johvdbroek

  En nu nog wachten op CD Canal Digital wel mobiel apps maar geen Apple TV.

  Ik had contact via Facebook en vertelde mij ze zijn geen NPO, maar nu blijkt dat KPN, T-mobile er al mee bezig zijn, dus een slappe smoes.