Raymon Mens
Raymon Mens Accessoires 19 juli 2018

Nieuwe powerbanks van Mophie hebben Lightning ingebouwd

Het leven van iPhone-gebruikers wordt een stuk makkelijker nu de eerste powerbanks met Lightning op de markt komen. Na Belkin heeft ook Mophie een aantal powerbanks met Lightning onthuld.

Het handige aan deze mobiele batterijen is dat ze niet alleen een geintegreerde Lightning-kabel hebben, maar je ze ook via een Lightning-poort kunt opladen. Zo hoef je onderweg geen Lightning-kabel mee te nemen en ook geen MicroUSB-kabel te gebruiken voor het opladen van de powerbank zelf.

Powerbanks met Lightning in én uit

De fabrikant heeft twee nieuwe powerbanks met Lightning-connector. Allereerst is er de Powerstation Plus (€ 79,95). Een powerbank met capaciteit van 6040 mAh met ingebouwde Lightning-kabel om een iOS-apparaat direct aan te sluiten en een USB-poort voor andere devices.

Wie behoefte heeft aan meer power kan kiezen voor de Powerstation Plus XL (€ 99,95). De capaciteit is 10.000 mAh en ook hier is een Lightning-kabel en gewone USB-poort ingebouwd. Een handige toevoeging is de mogelijkheid om de powerbank draadloos op te laden. Een iPhone of iPad draadloos laden heeft niet zoveel zin, want onderweg kun je de apparaten moeilijk op elkaar laten liggen. De powerbank thuis op een draadloos laadpad leggen om op te laden is wel nuttig. Slim bedacht.

Klik/tap voor groter.

Beide powerbanks hebben een ingebouwde Lightning-connector om ze direct op je iPhone en iPad aan te sluiten. Opladen kan ook direct via dezelfde Lightning aansluiting. Zo heb je geen MicroUSB-kabel meer nodig.

XXL-variant vereist losse Lightning-kabel

Tot slot is er ook een nieuw Powerstation XXL. Deze grote powerbank heeft een capaciteit van maar liefst 20.200 mAh. Deze powerbank kun je ook zelf opladen via Lightning, maar bevat geen ingebouwde Lightning-kabel om je iPhone of iPad direct aan te sluiten. Er zijn wel drie USB-poorten. Deze powerbank kost ook € 99,95 maar je levert wel wat gemak in.

Klik/tap voor groter.

Alle nieuwe powerbanks van Mophie zijn voorlopig exclusief verkrijgbaar in de Online Apple Store.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nieuwe powerbanks van Mophie hebben Lightning ingebouwd
Sluiten