Raymon Mens
Raymon Mens Accessoires 23 juli 2018

Philips Hue: weerbestendige LightStrip Outdoor onthuld

Philips Hue gaat ook je tuin veroveren. De Nederlandse fabrikant heeft ook een aantal nieuwe spots voor buiten geïntroduceerd die sinds deze maand te koop zijn. Een extra verrassing is de vandaag onthulde LightStrip Outdoor. Het is, zoals de naam al doet vermoeden, een lichtslang die volledig weerbestendig is en ook buiten gebruikt kan worden.

De Hue LightStrip Outdoor kan zowel wit als gekleurd licht tonen en is volledig compatibel met HomeKit. De lichtslangen zijn verkrijgbaar in een lengte van 2 of 5 meter. Ze hebben een lichtopbrengst van maximaal 900 lumen.

Hue LightStrip Outdoor voor in de tuin

In tegenstelling tot de eerdere lichtstrips van Philips Hue, is de LightStrip Outdoor meer een lichtslang die is voorzien van een diffuse coating. Hij geeft een perfect diffuus licht voor oplossingen met directe en indirecte verlichting. Het licht wordt gemengd binnen in de strip, die aan de buitenkant één kleur uitstraalt.

De Philips Hue LightStrip Outdoor is buigbaar en weerbestendig. De lichtslang kan tegen waterplassen en waterstralen uit elke richting, dus bij regen hoef je ‘m niet binnen te halen. De officiële certificering is IP67, wat voor dompeldicht staat. Er is geen indringing van water als de slang ondergedompeld wordt. De lichtslang wordt geleverd inclusief voeding en bevestigingsmaterialen. Zo kun je ‘m ophangen of aan een muur bevestigen.

Klik/tap voor groter.

Wat de nieuwe lichtslangen gaan kosten is nog niet duidelijk. De LightStrip Outdoor is vandaag spontaan verschenen op de Nederlandse Hue-site. Philips heeft een boel details weer offline gehaald, maar via een vergelijkingspagina kun je toch nog een boel informatie bekijken.

Reageer op artikel:
Philips Hue: weerbestendige LightStrip Outdoor onthuld
Sluiten