Night
Night Accessoires 29 juli 2018

Een HomeKit-spiegel? Philips Hue heeft ‘m!

Heel stilletjes wordt het Philips Hue-assortiment steeds verder uitgebreid. Vandaag verrast de Nederlandse fabrikant met de lancering van de fraaie Adore badkamerspiegel, een wandspiegel met diffuse lichtrand. Natuurlijk compatibel met HomeKit.

De spiegel kan op elke wand gemonteerd worden, zoals boven de wastafel. De zachte gloed is een vriendelijk alternatief voor het standaard harde badkamerlicht. De Philips Hue Adore wandspiegel heeft een ingebouwde dimmer met een draadloze afstandbediening. Die kun je ook aan de wand bevestigen. Zo hoef je Siri niet te vragen om de spiegel in te schakelen.

Siri, Siri aan de wand…

De spiegel is gemaakt voor de badkamer kan kan tegen een spatje. Om precies te zijn is de Philips Hue Adore IP44 waterproof. Dat wil zeggen dat hij een plens water zonder problemen overleeft. In tegenstelling tot andere Hue lampen kan de Adore alleen wittinten produceren. Maar dat zijn er wel veel: alles tussen de 2200K (zonsonder-/opgang) en 6500K (daglicht)

De lichtbron van de Adore is een 2400 lumen LED-lamp, die 30.000 uur mee moet kunnen gaan. De Adore weegt net iets minder dan 5,5 kg, heeft een diameter van 56 centimeter en een metalen frame. De Adore is nu ook verkrijgbaar in Nederland en past prachtig in de ‘Adore’ lijn. De prijs bedraagt € 249,99.

Philips Hue Adore slimme badkamerspiegel
De Philips Hue Adore slimme badkamerspiegel – Klik/tap voor groter.

Amazon Alexa, Google Home en Apple HomeKit

De spiegel kan natuurlijk verbonden worden met een smart speaker, zoals Google Home of Amazon Echo. Maar de Adore komt uiteraard het best tot zijn recht door verbinding met de Hue Bridge. Hierdoor past de spiegel perfect binnen het slimme HomeKit ecosysteem. Samen met Siri maak je zo je hele huis steeds slimmer. Zelfs je spiegel.

Philips breidt zijn Hue-assortiment, zonder er veel ruchtbaarheid aan te geven, steeds verder uit. Dat is natuurlijk goed nieuws voor alle HomeKit-gebruikers. Vorige week werden we ook al verrast door de komst van een slimme lichtslang voor buitengebruik, zoals in de tuin. Hiermee tover je een heel kleurenpalet tussen je planten.

Klik/tap voor groter.

Reageer op artikel:
Een HomeKit-spiegel? Philips Hue heeft ‘m!
Sluiten