Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 10 juli 2018

Uitslag weekend poll: iPhone X Plus kan rekenen op warm welkom

Er gaan al een tijdje geruchten over een iPhone X Plus. Het zou de grootste iPhone ooit moeten worden, met een scherm van maar liefst 6,5-inch. Maar zitten Apple-gebruikers wel op een toestel met een nóg groter scherm te wachten? Dat is de vraag die we OMT-lezers afgelopen weekend voor hebben gelegd in onze weekend poll.

Het antwoord was een overtuigende ja. Er werd 2.521 keer gestemd en een meerderheid van 39 procent gaf aan absoluut geïnteresseerd te zijn in de iPhone X Plus. Het nieuwe, grote toestel van Apple kan in september dus op een warm welkom rekenen.

iPhone X en iPhone X Plus

Grotere toestellen zijn onder onze lezers sowieso in trek. 31 procent gaf namelijk aan het 5,8-inch formaat van de iPhone X een perfect formaat te vinden. Slechts 14,3 procent zei het graag bij het 4,7-inch formaat van de iPhone 6 tot en met 8 te houden. Tot slot verlangt 14,6 procent nog altijd naar een compacte 4-inch iPhone SE 2. Of de laatstgenoemde iPhone er ooit gaat komen, is echter maar de vraag.

Uitslag weekend poll – Klik/tap voor groter.

Meer details in september

Gaan we zo’n grote iPhone ook echt zien? Waarschijnlijk wel. Hoewel niet zeker is totdat Tim Cook het op het podium aangekondigd heeft, laten de geruchten weinig te twijfelen over. Apple zou twee fabrikanten voor de productie van de grote OLED-schermen ingeschakeld hebben en het toestel krijgt mogelijk een dual-sim-optie. Tot slot is er goed nieuws voor ieders portemonnee, want de iPhone X Plus zou niet meer gaan kosten dan de huidige iPhone X.

iPhone X plus
Klik/tap voor groter.
Reageer op artikel:
Uitslag weekend poll: iPhone X Plus kan rekenen op warm welkom
Sluiten