Raymon Mens
Raymon Mens Accessoires 2 juli 2018

Hyper kondigt vijf nieuwe USB‑C‑docks aan

Ken je Hyper nog? De fabrikant van USB-C-docks die bekend werd door een succesvolle Indiegogo-campagne voor zijn HyperDrive is terug met nieuwe hardware. Het bedrijf heeft vijf nieuwe USB-C-docks aangekondigd. Er is voor ieder wat wils.

Nog niet alle docks zijn direct in Nederland verkrijgbaar. Dat komt omdat Hyper als nieuwkomer nog geen enorme distributiekanalen heeft. De nieuwe docks zullen dan ook over enkele maanden in Nederland verkrijgbaar zijn.

HyperDrive NET 6-in-2

Dit is een nieuwe versie van de originele HyperDrive. Tegenover de eerste versie is een Gigabit Ethernetpoort toegevoegd. Het dock is verkrijgbaar in zilver en spacegrijs en maakt van twee USB-C-poorten op een MacBook zes poorten. Om precies te zijn: ethernet, twee keer USB-C, 4K HDMI en 2x USB-A 3.0. De prijs is 89 dollar.

Klik/tap voor groter.

HyperDrive SLIM 8-in-1

Dit dock kost ook 99 dollar en heeft een kabel zodat je het niet op je MacBook hoeft te klikken. Van één USB-C-poort worden 8 aansluitingen gemaakt, namelijk: HDMI 4K, 4K Mini DisplayPort, 2x USB-A 3.0, Gigabit Ethernet, USB-C met oplaadondersteuning, SD en microSD. Wederom verkrijgbaar in zilver en spacegrijs.

Klik/tap voor groter.

HyperDrive 6-in-1

Dit dock heeft ook een kabel zodat je het niet op je MacBook hoeft te bevestigen. De aanwezige poorten zijn: 4K HDMI, Gigabit Ethernet, 3x USB-A 3.0 en USB-C met oplaadondersteuning. Kost eveneens 99 dollar en komt in zilver en spacegrijs.

Klik/tap voor groter.

HyperDrive 3-in-1

Dit is meer een adapter die een prima alternatief is voor Apple’s USB-C Digitale AV Multipoort adapter. Er is een HDMI-poort, USB-C met oplaadondersteuning en een USB-A 3.1-aansluiting. Reeds in Nederland verkrijgbaar voor 49 euro.

Klik/tap voor groter.

Hyperdrive Wireless Charger

Voor het nieuwste accessoire maakt Hyper wederom gebruik van Indiegogo. De Hyperdrive Wireless Charger is een dock en draadloze lader voor een iPhone in één. Het dock maakt van een USB-C-poort 4K HDMI, Gigabit Ethernet, 3 x USB-A 3.0, SD, Micro SD en een oplaadpoort. De draadloze lader heeft een vermogen van 7,5 watt. De prijs voor early birds is 119 dollar.

Klik/tap voor groter.
Reageer op artikel:
Hyper kondigt vijf nieuwe USB‑C‑docks aan
Sluiten