Hyper kondigt vijf nieuwe USB‑C‑docks aan

Door: Raymon Mens - 4 reacties

Ken je Hyper nog? De fabrikant van USB-C-docks die bekend werd door een succesvolle Indiegogo-campagne voor zijn HyperDrive is terug met nieuwe hardware. Het bedrijf heeft vijf nieuwe USB-C-docks aangekondigd. Er is voor ieder wat wils.

Nog niet alle docks zijn direct in Nederland verkrijgbaar. Dat komt omdat Hyper als nieuwkomer nog geen enorme distributiekanalen heeft. De nieuwe docks zullen dan ook over enkele maanden in Nederland verkrijgbaar zijn.

HyperDrive NET 6-in-2

Dit is een nieuwe versie van de originele HyperDrive. Tegenover de eerste versie is een Gigabit Ethernetpoort toegevoegd. Het dock is verkrijgbaar in zilver en spacegrijs en maakt van twee USB-C-poorten op een MacBook zes poorten. Om precies te zijn: ethernet, twee keer USB-C, 4K HDMI en 2x USB-A 3.0. De prijs is 89 dollar.

HyperDrive NET 6-in-2
Klik/tap voor groter.

HyperDrive SLIM 8-in-1

Dit dock kost ook 99 dollar en heeft een kabel zodat je het niet op je MacBook hoeft te klikken. Van één USB-C-poort worden 8 aansluitingen gemaakt, namelijk: HDMI 4K, 4K Mini DisplayPort, 2x USB-A 3.0, Gigabit Ethernet, USB-C met oplaadondersteuning, SD en microSD. Wederom verkrijgbaar in zilver en spacegrijs.

HyperDrive SLIM 8-in-1
Klik/tap voor groter.

HyperDrive 6-in-1

Dit dock heeft ook een kabel zodat je het niet op je MacBook hoeft te bevestigen. De aanwezige poorten zijn: 4K HDMI, Gigabit Ethernet, 3x USB-A 3.0 en USB-C met oplaadondersteuning. Kost eveneens 99 dollar en komt in zilver en spacegrijs.

HyperDrive 6-in-1
Klik/tap voor groter.

HyperDrive 3-in-1

Dit is meer een adapter die een prima alternatief is voor Apple’s USB-C Digitale AV Multipoort adapter. Er is een HDMI-poort, USB-C met oplaadondersteuning en een USB-A 3.1-aansluiting. Reeds in Nederland verkrijgbaar voor 49 euro.

HyperDrive 3-in-1
Klik/tap voor groter.

Hyperdrive Wireless Charger

Voor het nieuwste accessoire maakt Hyper wederom gebruik van Indiegogo. De Hyperdrive Wireless Charger is een dock en draadloze lader voor een iPhone in één. Het dock maakt van een USB-C-poort 4K HDMI, Gigabit Ethernet, 3 x USB-A 3.0, SD, Micro SD en een oplaadpoort. De draadloze lader heeft een vermogen van 7,5 watt. De prijs voor early birds is 119 dollar.

Hyperdrive Wireless Charger
Klik/tap voor groter.

Reacties

4 reacties
 • Profielfoto
  fritsveer

  Zijn deze USB-docs eigenlijk ook te gebruiken als oplader zonder de Macbook?
  Ik zou een USB dongle  normale willen gebruiken voo hub voor mijn laptop. Maar voor vakantie zou het handig zijn als oplaad dongle voor allerhande Ipad, Iphone en Iwatch. Heb je maar een stroom bron nodig (45watt).

   

 • Profielfoto
  MacBooky

  fritsveer op 2 juli 2018 14:55
  Zijn deze USB-docs eigenlijk ook te gebruiken als oplader zonder de Macbook?
  Ik zou een USB dongle  normale willen gebruiken voo hub voor mijn laptop. Maar voor vakantie zou het handig zijn als oplaad dongle voor allerhande Ipad, Iphone en Iwatch. Heb je maar een stroom bron nodig (45watt).

   

  Of je gaat even naar de Ikea

   

 • Profielfoto
  csteelooper

  De HyperDrive Slim 8-in-1 in een Thunderbolt-uitvoering met alle genoemde poorten plus USB3.1gen2 type A zou mooi zijn…

 • Profielfoto
  Pivni Pes

  Ik heb zo’n hyper dock gekocht via die start-up, man, man wat een gekloot met dat ding.
  Ik heb 2 monitoren aangesloten en ik moet dat ding er een aantal keren eruit trekken en er weer in frotten, wat rommelen om het werkend te krijgen.
  Als ik er maar maar kijkt dan valt er weer een monitor uit.
  Ik ben er echt klaar mee.
  Thuis heb ik 2 van die multipoort AV dingen van Apple, en deze werken gewoon zonder gedonder.
  Ik zit nu te wachten tot dat de nieuwe dock van HP wordt geleverd.
  https://www.onemorething.nl/2018/02/hp-thunderbolt-3-dock/