Raymon Mens
Raymon Mens Accessoires 16 juli 2018

HomeKit-stekkerdoos Koogeek nu ook in Europese variant

Koogeek is misschien niet zo bekend als Elgato, maar maakt ook veel HomeKit-accessoires. Een van de nieuwste en bijzonder nuttige accessoires van het merk is een stekkerdoos die met Apple HomeKit werkt. Zo heb je een boel slimme stopcontacten die je individueel in- en uit kunt schakelen.

De stekkerdoos was lang alleen met Amerikaanse stopcontacten te koop, maar is er nu ook in een Europese variant. De verkoop is inmiddels via AliExpress begonnen.

Drie HomeKit-stopcontacten in een

De stekkerdoos van Koogeek is interessant omdat je eigenlijk drie HomeKit-stopcontacten voor de prijs van één krijgt. De prijs is op moment van schrijven tijdelijk € 47,03 en dat is iets lager dan bijvoorbeeld de Elgato Eve Energy. Die biedt bovendien slechts één stopcontact. Een aardige extra is dat de Koogeek-stekkerdoos ook USB-aansluitingen en bescherming tegen spanningspieken biedt.

Klik/tap voor groter.

De drie stopcontacten zijn individueel te bedienen via de Woning-app van iOS, maar bijvoorbeeld ook via Siri. Je kunt ieder stopcontact een naam geven en bijvoorbeeld tegen Siri zeggen: “Doe de TV aan”. Je televisie zal dan stroom krijgen. De USB-poorten staan daarentegen altijd aan en zijn niet via HomeKit te bedienen. Most guys think that the women who participate chat miami are only looking for a hookup and that is why they hesitate to join an online dating service. But girls have different reasons to be single. Men can be really sexy, but they are lacking something – confidence. The majority of women would not approach men if they were confident enough. That is why you need to have sex before you can approach a girl for a date. If you want to make girls look at your profile, you should let them know that you are interested in sex and you want to hookup Miami to meet some new girls. Toch zijn ze wel handig om bijvoorbeeld je iPhone of iPad aan op te laden. De stekkerdoos biedt dus eigenlijk zes aansluitingen in één.

Reageer op artikel:
HomeKit-stekkerdoos Koogeek nu ook in Europese variant
Sluiten