Rajno van Wilgenburg
Rajno van Wilgenburg Deals 5 juli 2018
Leestijd: 2 minuten

Vandaag gratis in de App Store: Word Jumble, Magnifying Glass Pro en meer

Leuke games en handige tools hebben vaak een prijskaartje, of zitten vol met in-app-aankopen. Gelukkig zijn apps soms ook tijdelijk gratis. Websites waar je lijsten met honderden apps kunt zien zijn er al genoeg, daarom zoeken wij vanaf nu regelmatig naar toffe, gratis apps die écht de moeite waard zijn. Wees er vandaag nog bij, want wat in de App Store nu gratis is, kan morgen gewoon weer de volle mep kosten.

Test je woordenschat met Word Jumble

OMT-redacteuren zouden dit spelletje eigenlijk dagelijks moeten spelen. De regels zijn simpel: je krijgt een mengelmoes aan letters, maar slechts enkele vormen een woord. De woorden variëren van landnamen tot namen van bekende zangers en YouTubers. Hoe scherp ben jij? Als je er echt niet uit komt kun je altijd om een hint vragen. Normaal € 1,29, maar momenteel te downloaden in de App Store voor de prijs van nul euro.

gratis in de app store

Speed Radar Gun PRO

Dit is een top-app voor snelheidsduivels of waakzame buren. Als je wil weten hoe hard je wagen kan scheuren kun je met je iPad of iPhone de snelheid meten. Omdat je een iOS-aparaat onmogelijk in een laserpistool kunt veranderen is het meten van de snel slechts een schatting, maar de gebruikers van deze app zeggen dat Speed Radar Gun PRO nog een vrij accurate schatting weet te maken. Je vindt hem hier tijdelijk gratis in de App Store. Normale prijs € 1,29.

Zie de kleinste details met Magnifying Glass PRO

Dit is een app die je waarschijnlijk niet elke dag gebruikt, maar als je hem eens nodig hebt is het handig dat ‘ie op je iPhone of iPad staat. Een goede vergrootglas-app vinden is moeilijker dan je denkt. Gelukkig ben je met deze app dan aan het juiste adres. De app heeft nog een aantal afwijkende, doch handig functies. Zo rekent hij uit wie wat moet betalen als de rekening komt en herkent hij teksten.

Dit is normaal een dure app die € 4,49 kost, maar nu tijdelijk gratis is te downloaden.

Is gisteren nog steeds gratis?

We kijken vooral naar dagdeals, maar het kan natuurlijk prima voorkomen dat apps die gisteren gratis waren, vandaag nog steeds kosteloos te downloaden zijn. Lees hier wat we gisteren vonden, misschien zit er (nog) iets leuks voor je tussen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Vandaag gratis in de App Store: Word Jumble, Magnifying Glass Pro en meer
Sluiten