Rajno van Wilgenburg
Rajno van Wilgenburg Deals 4 juli 2018

Vandaag gratis in de App Store: SessionBand, Big Photo en meer

Leuke games en handige tools hebben vaak een prijskaartje, of zitten vol met in-app-aankopen. Gelukkig zijn apps soms ook tijdelijk gratis. Websites waar je lijsten met honderden apps kunt zien zijn er al genoeg, daarom zoeken wij vanaf nu regelmatig naar toffe, gratis apps die écht de moeite waard zijn. Wees er vandaag nog bij, want wat in de App Store nu gratis is, kan morgen gewoon weer de volle mep kosten.

Makkelijk foto’s schalen met Big Photo

Big Photo is geen equivalent voor Adobe Photoshop, maar daar is deze app ook niet voor gemaakt. Big Photo laat je op een makkelijke en bovenal op snelle manier foto’s groter of kleiner maken zonder al te veel kwaliteitsverlies. Je kunt dit in batches doen en dat werkt een stuk sneller dan in Apple’s eigen Foto’s-app.

De reviews zijn lovend en het wordt alleen maar mooier als je ziet dat ‘ie nu gratis is. Normaal € 1,29 maar nu dus tijdelijk gratis te downloaden!

Remote Control for Mac

Als je een Mac als bijvoorbeeld entertainmentcomputer gebruikt, gaat deze app je leven een stuk makkelijker maken. Remote Control for Mac doet precies wat de naam zegt: je kunt je iPhone als afstandsbediening voor je Mac gebruiken. Je kunt een iMac of MacBook niet alleen herstarten of afsluiten, maar ook alle apps openen en je iPhone als trackpad gebruiken. Alle gebaren worden ondersteund.Zo zijn er nog veel handige functies die je op de bank laten zitten als je de Mac bijvoorbeeld als multimedia-station gebruikt.

https://www.youtube.com/watch?v=3rynao6GmCc

Je kunt hem hier downloaden. De app is opgesplitst in Lite en Pro. De Lite versie doet echter weinig onder voor de Pro variant. De app kost normaal € 1,29. De Pro-versie  (via in-app aankoop, € 10,99) biedt ook een toetsenbord en muisaansturing. Verder zullen er geen advertenties getoond worden in de Pro versie.

Componeren en rocken met SessionBand (Rock1)

Creatievelingen opgelet. Deze leuke app laat je binnen no-time een origineel rock-, metal- of grunge-nummer in elkaar flansen. Heb je muziek in je hoofd, maar geen volledige band of de benodigde effectpedalen tot je beschikking om dit te realiseren? Dan is deze app het ultieme tijdverdrijf. Met 16.000 rock-effecten en een looper kun je superveel vette variaties maken en over je eigen akkoorden heen spelen.

Laat de innerlijke rockmuzikant in je los en download deze zeer complete app tijdelijk gratis in de App Store. Voorheen was de app € 8,99.

Is gisteren nog steeds gratis?

We kijken vooral naar dagdeals, maar het kan natuurlijk prima voorkomen dat apps die gisteren gratis waren, vandaag nog steeds kostenloos te downloaden zijn. Lees hier wat we gisteren vonden, misschien zit er (nog) iets leuks voor je tussen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vandaag gratis in de App Store: SessionBand, Big Photo en meer
Sluiten