Vandaag gratis in de App Store: Dumber League, Hitman en meer

Leuke games en handige tools hebben vaak een prijskaartje, of zitten vol met in-app-aankopen. Gelukkig zijn apps soms ook tijdelijk gratis. Websites waar je lijsten van honderden apps kunt zien zijn er al genoeg, daarom zoeken wij vanaf nu regelmatig naar toffe, gratis apps die écht de moeite waard zijn. Wees er vandaag nog bij, want wat nu gratis is, kan morgen gewoon weer de volle mep kosten.

Dom voetballen met Dumber League

Dumber League is een unieke voetbalgame met een prachtige art-style. De game heeft genoeg content om je bezig te houden en heeft hier en daar verrassend diepe elementen. Het is vooral een chaotische, grappige voetbalgame die in sommige gevallen niets meer met het klassieke balspel te maken heeft.

Je hebt ook de optie om tegen een vriend of vriendin te spelen. Oké, deze game is niet alleen vandaag nog gratis, tot het einde van het WK staat ‘ie nog kosteloos in de App Store. Dan zal ‘ie echter weer naar 3,49 euro terugschieten.

Precieze spanning in Hitman Sniper

Dit is een van de grafisch indrukwekkendere games. De meesten kennen Agent 47 wel uit de populaire gamereeks op de Playstation, PC en Xbox. Hitman heeft meer dan dan 150 missies, dus je kan er een lange tijd mee voort. De mobiele game is nu gratis te vinden in de App Store, maar je speelt wel de volledige versie met de 4th of July-extraatjes.

Heb je Hitman Sniper al enige tijd op je verlanglijst staan? Dan kun je hem hier gratis downloaden.

Censuurlol met Beep

Beep is een app die zowel leuk als praktisch is. Je kunt er video’s makkelijk mee censureren om gênante momenten te voorkomen, maar het bewust maskeren van elementen met emoji en piepgeluiden kan ook gewoon grappig zijn. Beep kost normaal € 7,99, maar is nu tijdelijk gratis te downloaden.

Klik/tap voor groter.
Reageer op artikel:
Vandaag gratis in de App Store: Dumber League, Hitman en meer
Sluiten