Raymon Mens
Raymon Mens Accessoires 6 juli 2018
Leestijd: 1 minuut

Belkin lanceert eerste MFi-powerbank met Lightning

Terwijl andere fabrikanten de overstap naar USB-C wagen, lijkt Apple’s Lightning-connector vastbesloten om te blijven. Belkin is aan boord en komt vandaag met een powerbank die via Lightning opgeladen kan worden. De BOOST↑CHARGE heeft een capaciteit van 10.000 mAh.

Dit is niet de eerste powerbank met een Lightning-connector, maar wel de eerste die door Apple MFi-gecertificeerd is (Made for iPhone en iPad). Dat garandeert compatibiliteit met alle toekomstige iOS-apparaten. Concurrent Aukey heeft ook Lightning-modellen, maar die zijn niet MFi.

Belkin BOOST↑CHARGE 10.000 mAh

Op de Lightning-poort en MFi-certificering na is de powerbank eigenlijk niet zo bijzonder. De capaciteit van 10.000 mAh is genoeg om een iPhone twee tot drie keer volledig op te laden, maar het is zeker niet het grootste exemplaar dat je kunt kopen. Concurrent Aukey biedt bijvoorbeeld een 20.000 mAh Lightning-powerbank aan. Maar die heeft Apple’s certificering niet.

Klik/tap voor groter.

Belkin start de verkoop in augustus. De Amerikaanse prijs is 60 dollar en de Europese prijs wijkt vaak niet veel af. Het is dus zeker geen goedkope powerbank en dat komt waarschijnlijk omdat een certificering van Apple niet gratis is. Het gemak van één kabel die alles op kan laden heeft een prijskaartje. Tenzij het USB-C is, maar of dat ooit gaat gebeuren

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Belkin lanceert eerste MFi-powerbank met Lightning
Sluiten