Back to School 2018: studenten krijgen gratis Beats bij Mac of iPad

Door: Raymon Mens - 3 reacties
Back to School 2018

Het nieuwe schooljaar komt eraan en Apple is gestart met zijn Back to School-actie. Studenten die een Mac of iPad voor hun studie kopen, krijgen er een cadeau bij. Dit jaar is dat een gratis Beats-accessoire ter waarde van maximaal € 299,95. De actie loopt van 12 juli 2018 tot en met 2 oktober 2018.

Back to School is inmiddels een jaarlijkse traditie en een van de weinige momenten waarop Apple extraatjes uitdeelt. Studenten krijgen altijd al een paar procent korting in Apple’s EDU Shop, maar nu komt daar nog een gratis accessoire bovenop.

Keuze uit drie Beats-headphones bij aanschaf Mac

Bij aankoop van een nieuwe MacBook Air, MacBook Pro, iMac, iMac Pro of Mac Pro kun je kiezen uit drie Beats-headphones als cadeautje. De Mac mini is uitgesloten, net als de 15-inch MacBook Pro uit 2015. Het gaat om de volgende modellen:

Back to school 2018 Mac
Klik/tap voor groter.

Twee headphones bij aanschaf iPad Pro

Ook bij aanschaf van een iPad kun je kiezen uit een aantal Beats-hoofdtelefoons cadeau. Alleen de iPad Pro komt in aanmerking, de goedkopere iPads niet. Ook ben je bij aanschaf van een iPad beperkt tot slechts twee hoofdtelefoons. Je kunt uit een van de volgende modellen kiezen:

Apple Back To School iPad
Klik/tap voor groter.

Back to School 2018 en ander studentenvoordeel

Back to School 2018 loopt van 12 juli 2018 tot en met 2 oktober 2018. Zowel studenten als ouders die een Apple-product voor hun studerende kind kopen, kunnen van de actie profiteren. Apple heeft overigens ook het hele jaar door voordeel voor studenten. Zo is er altijd 5 procent korting op de aanschaf van een Mac of iPad, maar ook 20 procent korting op AppleCare. Alle professionele Apple-apps zoals Final Cut Pro X en Logic Pro X zijn ook met hoge korting in een bundel aan te schaffen.

Reacties

3 reacties
 • Profielfoto
  Andor Bastiaenen

  Standaard 6% korting voor studenten, geen 5%;) Handig artikelmvoor de rest(y)

 • Profielfoto
  iMac Lover

  Er zijn onder ons lieden, die nog steeds denken, dat je iets gratis krijgt in de winkel van Apple.

  In onze consumptie maatschappij krijg je niets gratis, die zogenaamde koptelefoons moet je gewoon betalen en zijn al lang verwerkt in de prijs. En dat geld ook voor de verzendkosten

  gr

 • Profielfoto
  Thechip

  iMac Lover op 12 juli 2018 20:02
  Er zijn onder ons lieden, die nog steeds denken, dat je iets gratis krijgt in de winkel van Apple.

  In onze consumptie maatschappij krijg je niets gratis, die zogenaamde koptelefoons moet je gewoon betalen en zijn al lang verwerkt in de prijs. En dat geld ook voor de verzendkosten

  gr

  Wat een kansloze reactie zeg, serieus. zuurpruim.