Vandaag gratis in de App Store: Life is Strange, Instaflash Pro en meer

Leuke games en handige tools hebben vaak een prijskaartje, of zitten vol met in-app-aankopen. Gelukkig zijn apps soms ook tijdelijk gratis. Websites waar je lijsten met honderden apps kunt zien zijn er al genoeg, daarom zoeken wij vanaf nu regelmatig naar toffe, gratis apps die écht de moeite waard zijn. Wees er vandaag nog bij, want wat in de App Store nu gratis is, kan morgen gewoon weer de volle mep kosten.

Een prachtige verhaal in Life is Strange

Life is Strange is een episodische game, dit houdt in dat het hele verhaal in delen van drie tot vier uur is opgeknipt. Het is zonder twijfel een van de mooiste games die je nu in de App Store kunt vinden. Het verhaal neemt je mee in het leven van Sam Caulfield. Een meisje dat kleine sprongetjes terug in de tijd kan maken.

Normaal kost het eerste deel van de game € 2,29 maar hij wordt nu voor niets aangeboden in de App Store.

Professionaliseer je foto’s met Instaflash Pro

Vandaag de dag is een goede Instagram-foto voor sommigen nog belangrijker dan een professioneel LinkedIn-profiel. Ben jij geen Instagrammer? We helpen je graag met het maken van nog mooiere foto’s. Instaflash Pro combineert de professionele fotografieopties van de iPhone met de filters en functies van Instagram.

Dit is normaal een prijzige app van € 5,49, maar hij is nu tijdelijk in de App Store voornoppes.

Klik/tap voor groter.

Documenteer je leven in STEP

Velen hebben een dagboekje waarin ze van dag tot dag bijhouden wat ze bijvoorbeeld hebben gegeten, wat ze moeten doen, hoe hun training is verlopen en ga zo maar door. Dit op papier documenteren heeft zo zijn charme, maar het nadeel is dat je het dagboek nog wel eens wil vergeten. Je telefoon heb je daarentegen altijd bij. Dus sla alles vanaf nu in deze app op en ga nog efficiënter de dag door.

Dit is normaal een app die € 1,09 kost, maar nu tijdelijk gratis is te downloaden.

Is gisteren nog steeds gratis?

We kijken vooral naar dagdeals, maar het kan natuurlijk prima voorkomen dat apps die gisteren gratis waren, vandaag nog steeds kosteloos te downloaden zijn. Lees hier wat we gisteren vonden, misschien zit er (nog) iets leuks voor je tussen.

Reageer op artikel:
Vandaag gratis in de App Store: Life is Strange, Instaflash Pro en meer
Sluiten