Vandaag gratis in de App Store: Arrow Match, Metronome+ en meer

Leuke games en handige tools hebben vaak een prijskaartje, of zitten vol met in-app-aankopen. Gelukkig zijn apps soms ook tijdelijk gratis. Websites waar je lijsten met honderden apps kunt zien zijn er al genoeg, daarom zoeken wij regelmatig naar leuke, gratis apps die écht de moeite waard zijn. Wees er vandaag nog bij, want wat in de App Store nu gratis is, kan morgen gewoon weer de volle mep kosten.

Test je reflexen in Arrow Match

Ooit Dance Dance Revolution gespeeld in de speelhal? Dan zal het concept van deze game je bekend voorkomen. Je hebt geen flexibel voetenwerk nodig, maar laat de simpliciteit van dit spel je niet misleiden. Je moet je verstand er goed bijhouden. Let je even niet op, dan ben je af. Swipe in de richting van de pijlen voor ze uit beeld verdwijnen en probeer de hoogste score te halen.

gratis apps uit de App Store
Klik/tap voor groter

Gisteren kostte Arrow Match Game nog € 1,09. Vandaag is ‘ie gratis te downloaden in de App Store.

Altijd op de maat dankzij Metronome+

Ben je een beginnende muzikant of wil je meespelen met een song met een onnavolgbaar ritme? Dan heb je deze app nodig. Een metronoom is in essentie een ontzettend simpel gereedschap, maar keer op keer is het bewezen dat een muzikant veel baat bij kan hebben. De app kan je oefensessies opnemen en fungeert ook als chromatisch stemapparaat.

gratis apps uit de App Store
Klik/tap voor groter

Gisteren kostte deze app nog € 1,49. Vandaag download je hem gratis in de App Store

Dol op dobbelspellen? Download Roll For It!

Er zijn nog zoveel geavanceerde games in de wereld die allen hun unieke regels en gameplay hebben, toch gaat er soms niets boven een simpel spelletje dobbelen. De game ziet er strak en gezellig uit en heeft een leuk aantal aan spelmodi. De regels zijn simpel: Schudt het toestel om te gooien en probeer hetzelfde aantal te gooien als de kaart die je alvorens hebt gekregen.

De game kostte je voorheen € 2,09. Nu download je hem gratis in de App Store.

Zijn de apps van maandag nog steeds gratis?

We kijken vooral naar dagdeals, maar het kan natuurlijk prima voorkomen dat apps die voor het weekend gratis waren, vandaag nog steeds kosteloos te downloaden zijn. Lees hier wat we maandag vonden, misschien zit er (nog) iets leuks voor je tussen.

Reageer op artikel:
Vandaag gratis in de App Store: Arrow Match, Metronome+ en meer
Sluiten