Vandaag gratis in de App Store: Zero+, Wonder 7 Minute Workout en meer

Door: Rajno van Wilgenburg - 0 reacties
Vandaag gratis in de App Store

Leuke games en handige tools hebben vaak een prijskaartje, of zitten vol met in-app-aankopen. Gelukkig zijn apps soms ook tijdelijk gratis. Websites waar je lijsten met honderden apps kunt zien zijn er al genoeg, daarom zoeken wij regelmatig naar leuke, gratis apps die écht de moeite waard zijn. Wees er vandaag nog bij, want wat in de App Store nu gratis is, kan morgen gewoon weer de volle mep kosten.

Zero+ laat de hersens kraken

Puzzelen houdt de zintuigen scherp. Ook deze game gaat je daarmee helpen. Het spel is simpel te spelen, iedereen die 2048 heeft gespeeld zal het direct begrijpen. Het is met Zero+ echter de bedoeling om de cijfertjes bij elkaar op te tellen of van elkaar af te trekken tot alleen de nul overblijft.

Vandaag gratis in de App Store
Klik/tap voor groter

Voorheen kostte hij € 1,09, maar dat betalen wij natuurlijk niet. Vandaag mag je hem gratis downloaden in de App Store.

Fit in zeven minuten door Wonder 7 Minute Workout App

De zogehete seven minute workouts zijn er in overvloed. Deze populaire manier van sporten wordt door velen gezien als de ideale springplank naar een fit en gezond lichaam. Door elke dag zeven minuten intens te trainen, geef je het lichaam net die extra boost die hij nodig heeft om effectiever calorieën en vet te verbranden. Probeer het eens met deze handige app.

Vandaag gratis in de App Store
Klik/tap voor groter

Dit was een prijzige app van € 4,49, maar vandaag is hij gratis te downloaden in de App Store.

Eén van de leukste puzzelgames: Montezuma Puzzle 4 Premium

Waar Zero+ je echt laat malen op rekenen en strategie, slaat Montezuma Puzzle 4 een geheel andere weg in. Deze app is vooral bedoeld om even mee te ontspannen. De puzzels beginnen simpel en echt héél moeilijk zal het nooit worden, wel is het een leuke game om even de tijd mee te doden.

Ook dit spelletje was niet heel duur, zo downloadde je hem al voor € 1,09. Vandaag download je hem echter gratis in de App Store.

Zijn de apps van vrijdag nog steeds gratis?

We kijken vooral naar dagdeals, maar het kan natuurlijk prima voorkomen dat apps die voor het weekend gratis waren, vandaag nog steeds kosteloos te downloaden zijn. Lees hier wat we vrijdag vonden, misschien zit er (nog) iets leuks voor je tussen.

Reacties

0 reacties