Vandaag gratis in de App Store: Dungelot, Better Habits en meer

Door: Rajno van Wilgenburg - 0 reacties
gratis in de App Store

Leuke games en handige tools hebben vaak een prijskaartje, of zitten vol met in-app-aankopen. Gelukkig zijn apps soms ook tijdelijk gratis. Websites waar je lijsten met honderden apps kunt zien zijn er al genoeg, daarom zoeken wij regelmatig naar leuke, gratis apps die écht de moeite waard zijn. Wees er vandaag nog bij, want wat in de App Store nu gratis is, kan morgen gewoon weer de volle mep kosten.

Dungelot: de ultieme dungeon crawler

Dungelot: Shattered Lands is één van de beste dungeon crawlers voor iOS. De game is simpel en verslavend. Je creëert of kiest een karakter en gaat van kerker naar kerker op zoek naar de beste buit’. Hierdoor word je steeds een stukje sterker en het doel is om uiteindelijk de moeilijkste kerkers te overwinnen.

De game was nog redelijk prijzig. Zo betaalde je eerst nog € 4,49. Vandaag is ‘ie gratis te downloaden in de App Store.

Beter je leven met Better Habits

Met Better Habits kun je een vinger aan de pols houden bij je eigen voornemens. Als mens kunnen we er heel slecht tegen als we progressie verloren zien gaan. Dus als jij je niet aan je goede voornemens houdt, zal deze app het kenbaar maken dat je weer opnieuw moet beginnen. Daarentegen zal de app je ook belonen als je aan de opgegeven doelstellingen behaalt.

gratis in de App Store
Klik/tap voor groter.

De app kostte je gisteren € 3,49, vandaag is ‘ie gratis te downloaden in de App Store. Better Habits zal voorlopig gratis blijven aangezien er sinds vandaag twee kleine premium-functies als in-app aankopen worden aangeboden.

Weer een andere taal leren met Learn Italian – MosaLingua

Vorige week kwamen we de Franse variant van MosaLingua tegen. Die versie is ondertussen niet meer gratis, maar vandaag is de Italiaanse aan de beurt. Als je de ambitie hebt om Italiaans aan je talenarsenaal te voegen, is dit de perfecte app.

gratis in de App Store
Klik/tap voor groter.

De MosaLingua-apps zijn doorgaans prijzig, Learn Italian kostte gisteren nog € 5,49. Vandaag is ‘ie gratis te downloaden in de App Store.

Zijn de apps van donderdag nog steeds gratis?

We kijken vooral naar dagdeals, maar het kan natuurlijk prima voorkomen dat apps die gisteren gratis waren, vandaag nog steeds kosteloos te downloaden zijn. Lees hier wat we donderdag vonden, misschien zit er (nog) iets leuks voor je tussen.

Reacties

0 reacties