Vandaag gratis in de App Store: What’s the Flick, Tuscan Chef en meer

Door: Rajno van Wilgenburg - 2 reacties
Gratis apps in de App Store

Leuke games en handige tools hebben vaak een prijskaartje, of zitten vol met in-app-aankopen. Gelukkig zijn apps soms ook tijdelijk gratis. Websites waar je lijsten met honderden apps kunt zien zijn er al genoeg, daarom zoeken wij regelmatig naar leuke, gratis apps die écht de moeite waard zijn. Wees er vandaag nog bij, want wat in de App Store nu gratis is, kan morgen gewoon weer de volle mep kosten.

Word een keukenprins(es) met Tuscan Chef

Ben jij nog geen sterrenkok? Dan gaat Tuscan Chef je daar bij helpen, al moet je het dan wel bij pasta’s houden. De app staat vol met overheerlijke pastagerechten, variërend van spaghetti tot gnocchi. Je leert de gerechten te bereiden door middel van instructievideo’s en artikelen. Vanavond nog een heerlijke pasta op tafel? Doe dan met Tuscan Chef nieuwe inspiratie op.

Gratis apps in de App Store
Klik/tap voor groter

De app was zeer prijzig en kostte voorheen nog € 9,49. Nu is ‘ie gratis te downloaden in de App Store.

Hoeveel filmkennis heb jij? Test het met What’s the Flick

Netflix is een van onze favoriete apps geworden. Een leven zonder is haast niet voor te stellen. Bewust en zelfs onbewust sla je een hoop filmkennis op en dan is het altijd leuk om te testen hoeveel je eigenlijk hebt onthouden van je binge-sessies.

Gratis apps in de App Store
Klik/tap voor groter

De game kostte gisteren nog € 4,09, maar vandaag kun je hem gratis downloaden in de App Store.

Creëer bizarre foto’s met PhotoJus Grunge FX Pro

Een onnodige, maar grappige app. Je kan je foto’s licht bewerken met filters en het resultaat is op zijn zachtst gezegd heftig. Het is zeker leuk om eens mee te experimenteren, maar het was zijn verkoopprijs zeker niet waard.

Gratis apps in de App Store
Klik/tap voor groter

Gisteren kostte deze fotofilter-app nog € 3,49. Onnodig duur vinden wij en daarom nemen we hem vandaag mee. Hij is nu gratis te downloaden in de App Store.

Zijn de apps van woensdag nog steeds gratis?

We kijken vooral naar dagdeals, maar het kan natuurlijk prima voorkomen dat apps die gisteren gratis waren, vandaag nog steeds kosteloos te downloaden zijn. Lees hier wat we woensdag vonden, misschien zit er (nog) iets leuks voor je tussen.

Reacties

2 reacties
  • Profielfoto
    Sannetju

    Top!??

  • Profielfoto
    ¿`„

    nou dat foto appje is er weer eentje uit duizenden. Het doet niet veel. Je voegt een foto toe en dan mag je kiezen uit een van de gestandaardiseerde overlay filtertje. Gratis, een aardigheidje maar volkomen onzin om er voor te betalen. Makkelijk geld verdienen voor app makers. standaard foto appje maken en dan wat filtertjes beschikbaar stellen.