Vandaag gratis in de App Store: Web Tools, Mini Watch Games en meer

Door: Rajno van Wilgenburg - 0 reacties
Gratis in de App Store

Leuke games en handige tools hebben vaak een prijskaartje, of zitten vol met in-app-aankopen. Gelukkig zijn apps soms ook tijdelijk gratis. Websites waar je lijsten met honderden apps kunt zien zijn er al genoeg, daarom zoeken wij regelmatig naar leuke, gratis apps die écht de moeite waard zijn. Wees er vandaag nog bij, want wat in de App Store nu gratis is, kan morgen gewoon weer de volle mep kosten.

Met Web Tools neem je een kijkje achter de schermen

Dit is een multifunctionele tool voor het beheren van je sites. Zeker als je een aantal websites beheert is het wel zo fijn als je op je favoriete iOS-apparaat gemakkelijk en snel aan storingen, databeheer en algemeen onderhoud kunt werken. Web Tools geeft op een overzichtelijke manier weer hoe je sites functioneren en weet nog aardig de diepte in te gaan.

Gratis in de App Store
Klik/tap voor groter

Web Tools heeft nu een basisversie uitgebracht die gratis is te downloaden in de App Store. Wel heeft de app ook een premium variant. Deze kost € 1,09.

Overal gamen met Mini Watch Games (23-in-1)

We behandelen in deze rubriek vaak alleen iOS-apps, maar eens in de zoveel tijd komen we een gave Apple Watch-app tegen. Dit is er één. Met Mini Watch Games kun je drieëntwintig leuke minigames spelen op zowel iPhone als Apple Watch. Deze simpele spelletjes zijn ideaal om bijvoorbeeld een lange treinrit mee door te komen.

Gratis in de App Store
Klik/tap voor groter

Voorheen kostte deze app je nog € 2,29, vandaag is hij gratis te downloaden in de App Store.

Overal rekenen met behulp van Basic Calculator Pro

Op de iPad en iPhone staat natuurlijk al een prima rekenmachine, maar die heeft niet dezelfde voordelen als Basic Calculator Pro. De handige app bewaart en synchroniseert je berekeningen op al je iOS-apparaten. Heb je snel een berekening nodig die je reeds hebt uitgevoerd en ligt de iPad nog thuis? Dan kijk je snel op je iPhone om te zien wat het resultaat was.

Gratis in de App Store
Klik/tap voor groter

Gisteren kostte deze calculator nog € 2,29, vandaag is ‘ie gratis te downloaden in de App Store.

Zijn de apps van dinsdag nog steeds gratis?

We kijken vooral naar dagdeals, maar het kan natuurlijk prima voorkomen dat apps die gisteren gratis waren, vandaag nog steeds kosteloos te downloaden zijn. Lees hier wat we maandag vonden, misschien zit er (nog) iets leuks voor je tussen.

Reacties

0 reacties