Vandaag gratis in de App Store: Schulte Table, Vocre Voice en meer

Leuke games en handige tools hebben vaak een prijskaartje, of zitten vol met in-app-aankopen. Gelukkig zijn apps soms ook tijdelijk gratis. Websites waar je lijsten met honderden apps kunt zien zijn er al genoeg, daarom zoeken wij regelmatig naar leuke, gratis apps die écht de moeite waard zijn. Wees er vandaag nog bij, want wat in de App Store nu gratis is, kan morgen gewoon weer de volle mep kosten.

Train je brein met Schulte Table

Je bent nooit te oud om je hersenen te trainen. Die grijze massa moet geprikkeld blijven en dat doe je (als het goed is) al met dagelijkse activiteiten, maar een beetje extra training kan nooit kwaad. De app Schulte Table kan je helpen De app geeft je maar enkele seconden de tijd om een lijst te lezen, daarna volgen er vragen over de betreffende lijst. Naarmate je de game vaker speelt, zul je merken dat je minder tijd nodig hebt om effectief te trainen.

gratis apps in de App Store
Klik/tap voor groter

Voorheen kostte de game € 1,09, nu is hij gratis te downloaden in de App Store.

Doorbreek de taalbarrière met Vocre Voice

Moeite hebben met een buitenlandse taal is natuurlijk niets om je voor te schamen. Je moet het echter nooit in de weg laten staan van een mooie reis naar een ander deel van de wereld. In tegendeel, ga op vakantie en zorg dat je de middelen bij je hebt die je helpen met de communicatie. Gisteren behandelden we een vertaal-app die teksten vanuit Safari vertaalt naar een andere taal, ditmaal gaan we voor de directe aanpak. Als je even niet meer uit je woorden komt weet Vocre Voice raad.

gratis apps in de App Store
Klik/tap voor groter

De zeer prijzige app van € 11,09 kun je nu gratis downloaden in de App Store.

Ga op Sasquatch jacht in Finding Bigfoot (Monster Hunter)

Tot slotte een spel dat je absoluut niet slimmer gaat maken. Wel is het een leuke game die heel wat loze momentjes kan opvrolijken. Iedereen is bekend met de Bigfoot (of Sasquatch) legende. Het reusachtige gevaarte doolt in de bossen en talloze jagers hebben zonder succes geprobeerd dit monster te doden. De beurt is nu aan jou. Dit is een First Person Horror-game die je het beste op een iPad kan spelen.

Dit grappige spel kostte je voorheen nog € 2,29, maar is nu volledig gratis te downloaden in de App Store.

Zijn de apps van maandag nog steeds gratis?

We kijken vooral naar dagdeals, maar het kan natuurlijk prima voorkomen dat apps die gisteren gratis waren, vandaag nog steeds kosteloos te downloaden zijn. Lees hier wat we maandag vonden, misschien zit er (nog) iets leuks voor je tussen.

Reageer op artikel:
Vandaag gratis in de App Store: Schulte Table, Vocre Voice en meer
Sluiten