Vandaag gratis in de App Store: Art Authority, Touch & Translate en meer

Leuke games en handige tools hebben vaak een prijskaartje, of zitten vol met in-app-aankopen. Gelukkig zijn apps soms ook tijdelijk gratis. Websites waar je lijsten met honderden apps kunt zien zijn er al genoeg, daarom zoeken wij regelmatig naar toffe, gratis apps die écht de moeite waard zijn. Wees er vandaag nog bij, want wat in de App Store nu gratis is, kan morgen gewoon weer de volle mep kosten.

Kunst connaisseur worden? Hier is Art Authority!

Deze app is perfect voor de kunstliefhebber die er eigenlijk geen bal van snapt. Ben je graag in musea en kun je uren lang kijken naar schilderijen? Maak je ervaring dan af door alles te weten van je favoriete kunstwerken. Zo kun je met Art Authority niet alleen zien in welk museum het doek hangt, maar kun je ook alle achtergrond informatie lezen. De audio-rondleiding is niet langer meer nodig.

gratis in de App Store
Klik/tap voor groter

Het was een redelijk prijzige app voor ‘ie gratis werd. Eerst kostte Art Authority € 4,99, nu is hij gratis te downloaden in de App Store.

Vertaal vanuit Safari met Touch & Translate

Dit is een zeer handige app voor als je binnenkort op vakantie gaat. Als je in het buitenland bent, komt het nog wel eens voor dat je op het internet zoekt voor een rondleiding of excursie. Hoewel Engels wereldwijd geaccepteerd is, hebben lokale sites nog lang niet allemaal een internationale versie. Met Touch & Translate kun je tot wel honderd verschillende buitenlandse talen vertalen in het Nederlands. Direct vanuit Safari.

gratis in de App Store
Klik/tap voor groter

Ook deze app kostte je gisteren nog € 4,99. Nu is hij gratis te downloaden in de App Store.

Personaliseer je scherm met Background Color

Dit is een prachtige app als je jouw thuisscherm zat bent geworden. Waar je doorgaans Photoshop(vaardigheden) nodig hebt, kun je met Background Color een stijlvolle achtergrond creëren. Heb je geen zin om zelf te sleutelen aan de instellingen? Dan kun je kiezen uit één van de veertig opties.

gratis in de App Store
Klik/tap voor groter

Voor deze simpele app betaalde je nog best een redelijk hoog bedrag, voorheen kostte Background Color nog € 2,29. Vandaag is ‘ie volledig gratis te downloaden in de App Store.

Is vorige week nog steeds gratis?

We kijken vooral naar dagdeals, maar het kan natuurlijk prima voorkomen dat apps die vorige week gratis waren, vandaag nog steeds kosteloos te downloaden zijn. Lees hier wat we afgelopen vrijdag vonden, misschien zit er (nog) iets leuks voor je tussen.

Reageer op artikel:
Vandaag gratis in de App Store: Art Authority, Touch & Translate en meer
Sluiten