Vandaag gratis in de App Store: Safety Photo, DJEN en meer

Leuke games en handige tools hebben vaak een prijskaartje, of zitten vol met in-app-aankopen. Gelukkig zijn apps soms ook tijdelijk gratis. Websites waar je lijsten met honderden apps kunt zien zijn er al genoeg, daarom zoeken wij regelmatig naar leuke, gratis apps die écht de moeite waard zijn. Wees er vandaag nog bij, want wat in de App Store nu gratis is, kan morgen gewoon weer de volle mep kosten.

Bescherm je foto’s met Safety Photo + Video

Je foto’s horen dierbaar te zijn. Wees daarom voorzichtig met je kiekjes. Dezer dagen wordt er steeds meer ingebroken op iCloud-accounts, maar er lopen ook genoeg nieuwsgierige mensen rond die op een onbewaakt moment even een kijkje nemen in je toestel. Gooi daarom nog een extra beveiligingslaag op je fotomappen. Deze app gaat je daarbij helpen met behulp van de vingerafdrukscanner.

Gratis Apps Store apps
Klik/tap voor groter

De meest uitgebreide versie is nog steeds betaald, maar de basis versie was voorheen € 1,09. Nu download je hem voor niets in de App Store

Word een rockster met DJEN

Sommigen mensen lopen altijd rond met muziek in hun hoofd. Als je dan geen gitaar hebt, of überhaupt kunt spelen, is het handig als er een app is die jouw compositie kan realiseren. DJEN doet dit voor je. Althans, wel als je van metal houdt. Je zal absoluut niet de nieuwe James Hetfield worden, maar als je op creatieve wijze een paar uur door wil komen, is dit de app voor jou. De app werkt overigens het lekkerst op een iPad.

Gratis in App Store
Klik/tap voor groter

Gisteren kostte DJEN nog € 1,09, vandaag is hij gratis te downloaden in de App Store.

Stickers voor de kids met Nice Shark!

Nice Shark! Good Kitty Cat and Penguin Too! Emoji, zoals de app in zijn volledigheid heet, is een leuke toevoeging voor de iPhone of iPad van je jonge zoon of dochter. En als je als moderne ouder je kind digitaal wil verrassen, is het niet onverstandig om af en toe eens een van deze grappige emoji-stickers te versturen. Zonder gekkigheid, deze app doet niet veel, maar biedt wel een grappige toevoeging aan je gesprekken.

Gratis in App Store
Klik/tap voor groter

Je zal het niet geloven, maar je moest voorheen € 1,09 betalen voor deze stickers. Dat doe je niet snel voor zo’n kleine toevoeging. Daarom download je hem vandaag helemaal gratis.

Is donderdag nog steeds gratis?

We kijken vooral naar dagdeals, maar het kan natuurlijk prima voorkomen dat apps die gisteren gratis waren, vandaag nog steeds kosteloos te downloaden zijn. Lees hier wat we gisteren vonden, misschien zit er (nog) iets leuks voor je tussen.

Reageer op artikel:
Vandaag gratis in de App Store: Safety Photo, DJEN en meer
Sluiten