Vandaag gratis in de App Store: YoWindow Weather, SpriteBox en meer

Leuke games en handige tools hebben vaak een prijskaartje, of zitten vol met in-app-aankopen. Gelukkig zijn apps soms ook tijdelijk gratis. Websites waar je lijsten met honderden apps kunt zien zijn er al genoeg, daarom zoeken wij regelmatig naar leuke, gratis apps die écht de moeite waard zijn. Wees er vandaag nog bij, want wat in de App Store nu gratis is, kan morgen gewoon weer de volle mep kosten.

De mooiste weer-app YoWindow Weather

De standaard Weer-app van iOS is betrouwbaar en zeer overzichtelijk, maar wel een beetje saai. Ben je toe aan iets nieuws? YoWindow Weather is een pareltje. Zo weerspiegelt hij de omgeving van het gebied dat je hebt ingesteld en toont hij binnen dit frame een zonsopgang of ondergang, de weersomstandigheden en stand van de zon.

Gratis in de App Store
Klik/tap voor groter

Laat de simpliciteit van deze app je niet misleiden, hij kostte voorheen namelijk € 3,49. Vandaag is ‘ie gratis te downloaden in de App Store.

Programmeren voor de allerkleinste met SpriteBox Coding

SpriteBox Coding is een app die jonge kinderen leert hoe ze moeten programmeren met Swift. Je zoon of dochter zal na het uitspelen van SpriteBox wellicht geen volledige games kunnen ontwerpen, maar het is een goede leerschool. Op een manier die wij gamification noemen wordt de basis van het programmeren aan het kind uitgelegd.

Gratis in de App Store
Klik/tap voor groter

De prijzige app kostte gisteren nog € 5,49, vandaag is hij gratis te downloaden in de App Store.

Test je reflexen in Sweet Factory Prime

Goed, het is dan misschien hoog zomer, deze app heeft een kerstthema en dat kan verfrissend werken. Laat het schattige uiterlijk van de game je niet misleiden, dit spel is pittig. De eerste levels zijn nog relatief makkelijk, maar binnen de kortste keren worden je reflexen op de proef gesteld. Je moet de juiste ingrediënten met elkaar mixen door links en rechts te tikken en de snelheid wordt na een aantal levels flink opgevoerd. Hoe snel ben jij?

Gratis in de App Store
Klik/tap voor groter

Het grappige spel kostte gisteren nog € 2,29, vandaag is ‘ie gratis te downloaden in de App Store.

Is gisteren nog steeds gratis?

We kijken vooral naar dagdeals, maar het kan natuurlijk prima voorkomen dat apps die gisteren gratis waren, vandaag nog steeds kosteloos te downloaden zijn. Lees hier wat we gisteren vonden, misschien zit er (nog) iets leuks voor je tussen.

 

Reageer op artikel:
Vandaag gratis in de App Store: YoWindow Weather, SpriteBox en meer
Sluiten