Vandaag gratis in de App Store: Unfollowers for Twitter, Costgram en meer

Leuke games en handige tools hebben vaak een prijskaartje, of zitten vol met in-app-aankopen. Gelukkig zijn apps soms ook tijdelijk gratis. Websites waar je lijsten met honderden apps kunt zien zijn er al genoeg, daarom zoeken wij regelmatig naar toffe, gratis apps die écht de moeite waard zijn. Wees er vandaag nog bij, want wat in de App Store nu gratis is, kan morgen gewoon weer de volle mep kosten.

Verlaters vinden met Find Unfollowers for Twitter

Wij houden nog steeds van Twitter. Helaas is Twitter lang niet meer zo populair als voorheen en dan is het uiteraard wel zo handig om te weten wie het sociale netwerk heeft verlaten. Ook kun je op deze manier bijhouden wie je heeft ontvolgd. Deze app geeft je een kijkje in die statistieken. Op een overzichtelijke manier wordt getoond wie je niet langer volgt en wie je heeft geblokkeerd. Het is aan jezelf om deze gebruikers in gelijke munt terug te betalen.

Gratis in de App Store
Klik/tap voor groter

Gisteren moest je nog € 1,09 betalen, vandaag mag je de app echter gratis downloaden in de App Store.

Zelf de boekhouding doen met Costgram

Het balanceren van de gemaakte kosten en inkomsten is niet ieders hobby. Maak het jezelf daarom makkelijk met Costgram. De app geeft in handige flowcharts en diagrammen weer waar jouw uitgaven naar toe gaan, wat natuurlijk wel confronterend kan zijn. Maar als je wil sparen of merkt dat je niet uitkomt met je maandsalaris kun je deze app raadplegen. Costgram toont ook een handige widget op het vergrendelscherm.

Gratis in de App Store
Klik/tap voor groter

Voorheen moest je € 3,49 betalen voor je Costgram kon gebruiken, nu is ‘ie geheel gratis te downloaden in de App Store.

Een persoonlijke wijzerplaat met Monogram

Ben je de huidige wijzerplaat van je Apple Watch onderhand meer dan zat geworden en duurt het je nog te lang voor de nieuwe beschikbaar zijn in watchOS 5? Verdiep je dan eens in Monogram. Het klinkt als een partner-app van Instagram, maar je kunt met Monogram een gepersonaliseerde wijzerplaat creëren. Ben jij een liefhebber van een minimalistische watch face? Dan moet je hem zeker proberen. De app toont je, hoe kan het ook anders, de tijd, datum en een emoji naar keuze. Meer heb je ook eigenlijk niet nodig.

Gratis in de App Store
Klik/tap voor groter

De app kostte je voorheen nog € 2,29, nu is hij tijdelijk gratis te downloaden in de App Store.

Is dinsdag nog steeds gratis?

We kijken vooral naar dagdeals, maar het kan natuurlijk prima voorkomen dat apps die gisteren gratis waren, vandaag nog steeds kosteloos te downloaden zijn. Lees hier wat we gisteren vonden, misschien zit er (nog) iets leuks voor je tussen.

 

Reageer op artikel:
Vandaag gratis in de App Store: Unfollowers for Twitter, Costgram en meer
Sluiten