Rajno van Wilgenburg
Rajno van Wilgenburg Deals 16 juli 2018
Leestijd: 2 minuten

Vandaag gratis in de App Store: Watered, Chroma Keyboard en meer

Leuke games en handige tools hebben vaak een prijskaartje, of zitten vol met in-app-aankopen. Gelukkig zijn apps soms ook tijdelijk gratis. Websites waar je lijsten met honderden apps kunt zien zijn er al genoeg, daarom zoeken wij regelmatig naar toffe, gratis apps die écht de moeite waard zijn. Wees er vandaag nog bij, want wat in de App Store nu gratis is, kan morgen gewoon weer de volle mep kosten.

Blijf genoeg drinken met Watered

Het is al wekenlang stralend mooi weer. Daar zijn we natuurlijk hartstikke blij mee, maar ieder voordeel heeft zijn nadeel. Je droogt in deze aanhoudende hittegolf veel sneller uit. Dus blijf vooral voldoende water drinken. Met Watered stel je een dagelijks doel en de app zal je eraan blijven herinneren om genoeg te drinken. De app werkt ook op de Apple Watch.

Vandaag gratis in de App Store: Watered, Chroma Keyboard en meer
Klik/tap voor groter

De app was voorheen € 1,09, nu is hij gratis te downloaden in de App Store. Met deze hitte is het niet onverstandig om ‘m vandaag nog te installeren.

Personaliseer je iPhone met Chroma Keyboard

Het standaard iOS-toetsenboord kan na verloop van tijd wat saai worden. Gelukkig zijn er in de App Store genoeg ‘goede’ custom-toetsenborden te vinden, maar vaker dan niet moet je daar een paar euro voor neertellen. Eén van de meest populaire toetsenbord-apps is vandaag gratis en het is ook een van de betere. Je hoeft niet te wennen aan een andere plaatsing van de tiptoetsen, wel heb je nu een strak, donker toetsenbord met mooie gekleurde letters.

Gratis in de App Store
Klik/tap voor groter

Gisteren kostte ‘ie nog € 1,09, maar vandaag download je het vrolijke toetsenbord gratis in de App Store.

De tijd vergeten met Tower of Fortune

Iedereen die vroeger een Game Boy bezat zal een nostalgisch gevoel krijgen bij de art-stijl van dit spel. Over het algemeen is dit geen ingewikkelde game, maar het weet de tijd prima te doden. Pas op: dit spel kan nog wel eens je volgende gameverslaving worden. Als je van gokken houdt zit je aan het goede adres met Tower of Fortune. Je bent een ridder en de game is in al zijn aspecten een echte RPG, je vecht door aan een fruitmachine te draaien.

Gisteren was deze game nog te koop voor € 1,09, maar vandaag is ‘ie gratis te downloaden in de App Store. Let wel op: de game bevat in-app aankopen.

Is vrijdag nog steeds gratis?

We kijken vooral naar dagdeals, maar het kan natuurlijk prima voorkomen dat apps die vrijdag gratis waren, vandaag nog steeds kosteloos te downloaden zijn. Lees hier wat we toen vonden, misschien zit er (nog) iets leuks voor je tussen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vandaag gratis in de App Store: Watered, Chroma Keyboard en meer
Sluiten