Vandaag gratis in de App Store: Magic Dialer Pro, Learn French en meer

Leuke games en handige tools hebben vaak een prijskaartje, of zitten vol met in-app-aankopen. Gelukkig zijn apps soms ook tijdelijk gratis. Websites waar je lijsten met honderden apps kunt zien zijn er al genoeg, daarom zoeken wij regelmatig naar toffe, gratis apps die écht de moeite waard zijn. Wees er vandaag nog bij, want wat in de App Store nu gratis is, kan morgen gewoon weer de volle mep kosten.

Nog sneller bellen met Magic Dialer Pro

Als je een druk leven leidt en al je kantooruren aan de telefoon hangt, is deze app een absolute must-have. In de meeste gevallen zul je gewoon de bel-app opstarten, maar het kan altijd sneller. Met Magic Dialer Pro kun je widgets op je vergrendelscherm plaatsen waarin je nummers kunt draaien. Ook kun je vijf favoriete contacten snel weergeven.

De app kostte voorheen nog € 0,99, maar is nu tijdelijk gratis te downloaden in de App Store.

gratis in de App Store
Klik/tap voor groter

Leer een andere taal met Learn French

Een andere taal leren is handig en leuk. Je hoeft er niet per sé iets mee te gaan doen, maar voor je algehele ontwikkeling is het hartstikke goed om jezelf te blijven prikkelen. Waarom dan Frans? Nou, eigenlijk alleen omdat ‘ie gratis is. Naast het letterlijke vertalen van Nederlandse woorden, leer je de uitspraak, grammatica en nog veel meer.

Het was een redelijk prijzige app van € 5,49, nu is hij gratis te downloaden in de App Store.

gratis in de App Store
Klik/tap voor groter.

Hersendood gamen met The Blocking Dead

Als jij nog steeds groot fan bent van zombies en andere ondode monsters, download dan deze game. The Blocking Dead is, zoals de naam al doet vermoeden, een puzzelspelletje in zombiethema. Het doel van de game is om een toren te bouwen met blokken en de bovenkant van het scherm te bereiken.

Dit spel kostte je gisteren nog € 0,99, maar is nu gratis te downloaden in de App Store.

gratis in de App Store
Klik/tap voor groter.

 

Is gisteren nog steeds gratis?

We kijken vooral naar dagdeals, maar het kan natuurlijk prima voorkomen dat apps die gisteren gratis waren, vandaag nog steeds kosteloos te downloaden zijn. Lees hier wat we gisteren vonden, misschien zit er (nog) iets leuks voor je tussen.

Reageer op artikel:
Vandaag gratis in de App Store: Magic Dialer Pro, Learn French en meer
Sluiten