Rajno van Wilgenburg
Rajno van Wilgenburg Deals 12 juli 2018
Leestijd: 2 minuten

Vandaag gratis in de App Store: iXpenselt, No Zero Days en meer

Leuke games en handige tools hebben vaak een prijskaartje, of zitten vol met in-app-aankopen. Gelukkig zijn apps soms ook tijdelijk gratis. Websites waar je lijsten met honderden apps kunt zien zijn er al genoeg, daarom zoeken wij regelmatig naar toffe, gratis apps die écht de moeite waard zijn. Wees er vandaag nog bij, want wat in de App Store nu gratis is, kan morgen gewoon weer de volle mep kosten.

Iedere dag beter met No Zero Days

Wat heb jij vandaag bereikt? Heb je iets gemaakt, iemand geholpen, iets geleerd of aan je gezondheid gewerkt? Deze app kun je gebruiken om dagelijks even stil te staan bij wat je bereikt en dat vastleggen.

Voor de app betaalde je gisteren nog € 0,99, maar nu is hij gratis te downloaden in de App Store.

Gratis in App Store
Klik/tap voor groter

Puzzel met primaire kleuren in ‘Zwart en Wit’

Dit spel is weer eens wat anders dan een suffe kruiswoordpuzzel of sudoku. De regels zijn simpel. Bovenaan staat een afbeelding en met de puzzelstukken in het onderste veld moet je deze zien na te maken. Alles moet op de juiste plek in het raster staan dus onderschat het niet. Met driehonderd levels kan het nog best lastig worden.

Het was nooit een dure app, voor € 0,99 was hij aan te schaffen. Nu kost het laten kraken van je hersens echter helemaal niets. gratis te downloaden in de App Store.

Gratis in App Store
Klik/tap voor groter

Maak de boeken op met iXpenselt

Er is niets handigers dan een app die fungeert als je persoonlijke boekhouder. Met iXpenselt kun je gemakkelijk al je uitgaven en inkomsten in kaart brengen. Zie direct waar je te veel geld aan uitgeeft. Deze app heeft over de jaren heen verschillende awards gewonnen.

Het was een prijzige app van € 5,49, maar nu is hij tijdelijk gratis te downloaden in de App Store.

Gratis in App Store
Klik/tap voor groter

Bekijk ook de apps van gisteren

We kijken vooral naar dagdeals, maar het kan natuurlijk prima voorkomen dat apps die gisteren gratis waren, vandaag nog steeds kosteloos te downloaden zijn. Lees hier wat we gisteren vonden, misschien zit er (nog) iets leuks voor je tussen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Vandaag gratis in de App Store: iXpenselt, No Zero Days en meer
Sluiten