Vandaag gratis in de App Store: 5 Minute Workout, Noizio en meer

Leuke games en handige tools hebben vaak een prijskaartje, of zitten vol met in-app-aankopen. Gelukkig zijn apps soms ook tijdelijk gratis. Websites waar je lijsten met honderden apps kunt zien zijn er al genoeg, daarom zoeken wij regelmatig naar toffe, gratis apps die écht de moeite waard zijn. Wees er vandaag nog bij, want wat in de App Store nu gratis is, kan morgen gewoon weer de volle mep kosten.

Werk aan jezelf met 5 Minute Workout Challenge

Dit is een zeer populaire app. Elke dag wordt je uitgedaagd om een (willekeurige) work-out te doen. Je hebt keuze tussen vijf of zeven minuten. Nadat je hebt ingesteld hoeveel minuten je vandaag wil gaan sporten, wordt er een uitdaging aan je gepresenteerd. Druk op de timer en probeer ‘m te behalen. Velen noemen dit de ideale start van de dag omdat het in elk ochtend ritueel past en je na verloop van tijd daadwerkelijk verschil zult zien.

Voorheen was je € 1.09 kwijt aan deze app, nu is hij gratis te downloaden in de App Store.

Klik/tap voor groter.

Zet de wereld uit met Noizio

De voordelen van Noizio zijn haast eindeloos. Kun jij je niet goed concentreren met muziek op, maar is je omgeving veel te luidruchtig? Zet dan een koptelefoon op en start de app. Je hebt keuze uit verschillende omgevingsgeluiden waaronder regen, kabbelende beekjes, walvisgeluiden en nog veel meer. Ook kun je de ambiance-geluiden gemixt met elkaar afspelen. De recensies zijn dan ook vooral positief, zo wordt er gezegd dat Noizo wonderen doet voor de concentratie en voor hen die ’s nachts uren wakker liggen.

Ook deze app kostte gisteren nog € 1,09, nu kun je hem gratis downloaden in de App Store.

Gratis App Store
Klik/tap voor groter

Vermakelijke actie in Pixel Soccer Pro

De ontknoping van het WK komt steeds dichter bij en voor wie geen genoeg kan krijgen van voetbal is er Pixel Soccer Pro. Een volledig reclamevrije game die ook geen in-app-aankopen heeft. Voetballen in een retro-thema met makkelijke bediening.

Normaal € 1,29, maar vanaf vandaag tijdelijk gratis in de App Store.

Klik/tap voor groter.

Bekijk ook de apps van gisteren

We kijken vooral naar dagdeals, maar het kan natuurlijk prima voorkomen dat apps die gisteren gratis waren, vandaag nog steeds kosteloos te downloaden zijn. Lees hier wat we gisteren vonden, misschien zit er (nog) iets leuks voor je tussen.

Reageer op artikel:
Vandaag gratis in de App Store: 5 Minute Workout, Noizio en meer
Sluiten