Rajno van Wilgenburg
Rajno van Wilgenburg Deals 10 juli 2018
Leestijd: 2 minuten

Vandaag gratis in de App Store: System Activity Monitor, Week Calendar en meer

Leuke games en handige tools hebben vaak een prijskaartje, of zitten vol met in-app-aankopen. Gelukkig zijn apps soms ook tijdelijk gratis. Websites waar je lijsten met honderden apps kunt zien zijn er al genoeg, daarom zoeken wij regelmatig naar toffe, gratis apps die écht de moeite waard zijn. Wees er vandaag nog bij, want wat in de App Store nu gratis is, kan morgen gewoon weer de volle mep kosten.

Kom meer te weten met System Activity Monitor

Het is nooit verkeerd om een app te installeren die je achter de schermen van je iPhone of iPad laat kijken. Op Mac heb je de activiteitenmonitor, deze iOS-app doet ongeveer hetzelfde. Met grafieken worden op een aantrekkelijke visuele manier getoond, hoe het met de accustatus gaat en waar je (opslag)geheugen aan verliest.

Normaliter kost deze app je € 0,99, maar vandaag is ‘ie gratis te downloaden in de App Store.

Gratis in de App Store
Klik/tap voor groter
Gratis in de App Store
Klik/tap voor groter

Altijd de weekplanner bij de hand met Week Calendar

Een Android-gebruiker is dol op zijn widgets en als we eerlijk zijn biedt het soms ook een handige toevoeging aan je telefoon. Ook op het lockscreen van de iPad en iPhone vind je handige widgets die het leven een stukje makkelijker maken. Met Week Calendar Widget Pro hoef je niet langer je iPhone of iPad te ontgrendelen om even snel in je agenda te duiken. Hartstikke handig.

Deze widget/app kostte je gisteren nog € 2,29, maar is vandaag gratis te downloaden in de App Store.

Gratis in de App Store
Klik/Tap voor groter
Gratis in de App Store
Klik/tap voor groter

Veilig op vakantie met Knots 3D

Deze app hebben we geselecteerd omdat we ons even in vakantiesferen willen wanen. Ook als je geen boot hebt, klimmer bent of gaat kamperen is het interessant om te weten hoeveel verschillende knopen er zijn en hoe je ze legt. Dat is exact wat Knots 3D je vertelt. Met gedetailleerde 3D-modellen kun je snel uitvinden hoe je ‘ingewikkelde’ knopen moet leggen

Knots 3D kostte voorheen € 2,29, nu is ‘ie gratis te vinden in de App Store.

Gratis in de App Store
Klik/tap voor groter
Gratis in de App Store
Klik/tap voor groter

Is het nog steeds gratis?

We kijken vooral naar dagdeals, maar het kan natuurlijk prima voorkomen dat apps die gisteren gratis waren, vandaag nog steeds kosteloos te downloaden zijn. Lees hier wat we gisteren vonden, misschien zit er (nog) iets leuks voor je tussen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vandaag gratis in de App Store: System Activity Monitor, Week Calendar en meer
Sluiten