Jan de Raab
Jan de Raab App Store 13 juni 2018
Leestijd: 1 minuut

Ziggo Go-app krijgt functie voor offline kijken

De Ziggo Go-app krijgt een interessante nieuwe functie. Gebruikers kunnen vanaf vandaag bepaalde video’s uit het Movies & Series-pakket downloaden en op een later tijdstip bekijken. De films worden dan op de smartphone of tablet opgeslagen en kunnen tot een maand na het downloaden worden bekeken.

De nieuwe service is niet van toepassing op alle films en series. De afleveringen die wel te downloaden zijn, kunnen de abonnees herkennen aan een speciaal downloadicoon dat naast de Kijken-knop zichtbaar is. Opgenomen programma’s van TV (Replay TV) zijn helaas niet te downloaden.

Beperkingen Ziggo Go downloaden

Ziggo-abonnees die van deze service gebruik willen maken, dienen hun apparaat eerst te registreren. Per abonnee kunnen er maximaal twee apparaten worden aangemeld om series en films offline op te slaan. Wil je een apparaat verwijderen om een nieuw apparaat aan te melden, dan geldt er een wachttijd van één dag.

Klik/tap voor groter.

Voor de abonnees die gebruik maken van een Movies & Series L of XL pakket is het mogelijk om alle films en series van HBO te downloaden. Daarnaast kunnen er ook films en series die zich niet in het HBO assortiment bevinden worden gedownload. Is een film of serie eenmaal door Ziggo uit het assortiment verwijderd, dan kan deze ook niet meer offline bekeken worden.

Opslaan kan maximaal dertig dagen

Films en series kunnen tot maximaal dertig dagen na het downloaden worden bekeken. Is de serie of film eenmaal gezien, dan blijft deze nog twee dagen bewaard. De videobestanden kunnen enkel op het interne geheugen van een smartphone of tablet worden opgeslagen. Verplaatsen naar de Bestanden-app van iOS of het externe geheugen van een Andorid-apparaat is niet mogelijk. Tot slot moet er minimaal 500MB aan vrije opslagruimte beschikbaar zijn om de functie te kunnen gebruiken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Ziggo Go-app krijgt functie voor offline kijken
Sluiten